22 Декември, 2016 12:22 8 341 11

Анита Мейзер се призна за виновна в съда

  • анита мейзер-
  • виновна-
  • съда
Анита Мейзер се призна за виновна в съда - 1
Снимка: БТА

Анита Мейзер се призна за виновна пред варненския съд, съобщи "24 часа". Признанието е за убийство по непредпазливост и предлагане на подкуп.

Съкратеното следствие значи една трета намаляване на присъдата. Днес се предполага че ще обявят присъдата.

Детайлни подробности са описани в обвинителния акт.

"Докато Димов бил вързан и трябвало да къса свинските опашки, Анита трябвало да го снима с телефона. Той започнал да се души и изгубил съзнание, докато тя опитвала да включи на запис. Тя се паникьосала и опитала да ги разкопчае, но не могла. Отишла да вземе веро, явно за да си помогне в срязването. Опитала първо да освободи тези на краката. После видяла под дупката на масажната маса на която тоѝ лежал - кръв, и така разбрала, че е умрял. Шашнала се, че първо нея ще заподозрят и решила да се отърве от трупа и да измисли версия. До масата имало куфар, на коѝто сложила тялото му, но впоследствие куфара се обърнал и тялото паднало на земята по лице. Започнала да се събира кръв. Тя излязла на терасата и решила да се самоубие. Но като видяла апартамента на дъщеря си, решила да не го прави. После измислила версията че други са убийците. Че те били негови познати, които видели пред тях при прибирането им. Димов я пратил за цигари за момчетата и за яйца. А за да защити тази теза тя отишла до магазини с камери, които да ѝ осигурят алиби. Купила нещата, върнала се, камерите в кооперацията знаела че са изключени. Тръгнала да звъни на познати полицаи, но в късния час те не ѝ вдигали. Така отишла при Кирил Вълчев-Скалата, коѝто е в същата кооперация. Тоѝ я посъветвал да звънне на полицията, но не знаели на коѝ номер. Тя звъннала някъде около 3 ч. и нещо в пето районно, откъдето дошли полицаи. Междувременно на Кирил Вълчев при гледката на трупа му станало лошо."

"Във фаталната нощ Анита Мейзер изхвърлила пакета със свинските опашки, докато обикаляла по магазините с колата, за да си осигури алиби, и хвърлила опашките в един контейнер около "Траката", пише petel.bg.

Мъжът й си бил направил татуировка - дете се качва по стълби, водещи към Исус.

Тази татуировка му вдъхнала брутална сила и това го накарало да направят това със свинските опашки, което трябвало да се заснеме и да се прати на хора от Панама и Колумбия. Той искал да ги впечатли за схема, по която да спечели много пари.

Меѝзер не искала да го правят, тъй като часът бил след полунощ, но той се почувствал силен, казал й даже че после ще върже и нея и ще правят секс.", пише още в обвинителния акт.

На днешното съдебно заседание в залата има около 40 човека, включително сестрата на Димов и много негови приятели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 еха

    9 2 Отговор
    Набухал се с анаболи и/или кокаин се почуствал мнооооггооооо силен....Добре,че не е решил да си пробва силата на някой невинен гражданин....
  • 2 бай Пешо

    3 1 Отговор
    който си го търси си го намира намира....рано или късно жалко че така е свършил един човешки живот-глупаво и безрасъдно
  • 3 mediator37

    6 0 Отговор
    Прави впечатление решението й да натопи други хора за убийството. Доста низост има в тази жена.
  • 4 гост

    4 0 Отговор
    И това го е направила с човек,който обича,а ако беше случаен?
  • 5 Бате Мишо

    3 0 Отговор
    Като пораснат ромските рожбички които в момента наброяват около 3 милиона ще се напълни с Мейзерки, всяка втора жена в БГ ще бъде като Анита Мейзер, разбира се вие плащате за тяхното отглеждане
  • 6 шофьора

    0 0 Отговор
    tazi grozotiq nqma opasnost pone da q iznasilqt
  • 7 шофьора

    0 0 Отговор
    Повече затвор да и дадат подобен случай имах с 20 години по голяма голям резил сексуален томоз на работното място да подам оплакване в полицията нямал съм трудов договор като я набих ме арестуваха
  • 8 шофьора

    1 0 Отговор
    Полицайте ме базикаха Дявола като нямал работа си ....децата
  • 9 Ууууу

    0 0 Отговор
    И защо наказанието е да се изтърпява в общежитие от затворен тип? То направо на хотел да я пратят.
  • 10 Тодор

    1 0 Отговор
    Кой глупак може да повярва на тая измислена история със свинските опашки и снимките!?!Нещата са протекли по друг начин,но следствието явно,не иска да го изясни!И накрая за убийство и подкуп-3 години!
  • 11 Следователя

    0 0 Отговор
    Смърта е в резултат на огромната глупост присъща на това семейство. Зълвичката не я изключваме от тази група.