820 6

Охранителят, намушкал младеж в столичен мол, остава в ареста

Според съда той е превишил правомощията си

Стефанаки Йоанис

Съдът остави в ареста 31-годишния охранител, намушкал младеж в столичен мол. Инцидентът стана на Бъдни вечер след съмнения за кражба на дреха.

В съдебната зала стана ясно, че 19-годишният Робърт и приятелката му със сигурност са откраднали пуловер от магазин за дрехи. Гардът се опитал да ги настигне, вкарал Робърт в пробната и след като бил ударен от него със стол в главата, извадил нож и започнал да му нанася удари с него.

Според магистратите охранителят е надвишил служебните си правомощия, а ударите са били нанесени в жизненоважни органи.

Според съда, ако е на свобода, той може да се укрие или да извърши ново престъпление. Решението на съда от днес може да бъде обжалвано.

19-годишният Робърт беше приет в „Пирогов” в критично състояние с няколко наранявания в областта на гръдния кош с частично засягане на белия дроб.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 18:48  26.12.16
  Значи Робърт и такива като него да си крада, а останалите да гледат и да им се молят да откраднат още. ЕГАТИ СКАПАНАТА ДЪРЖАВА!
 • ддд
  Отговор
  2 19:28  26.12.16
  може да го пуснат оня го нападнал със стол и тоя се защитил вие какво ще правите ако някои ви изпъне със стол зад врата? ще викате полиция? или охраната в мала:)))
 • гощо
  Отговор
  3 09:27  27.12.16
  Ккакто коментирах под друга статия: Много УРОДИ дойдоха в София!!!!!!
 • бббббб
  Отговор
  4 11:10  27.12.16
  Охраната по телевизията беше с бинтована глава ,обвинен в опит за убийство като превишил правата си!!! А , крадеца оказал съпротива дори не е обвинен за кражба или за опит за убийство на охранителя.Това го има само в БГ. Ако,беше в Америка охранителя щеше да е герой,а крадливия нехранимайко осъден или да му ядат житото.
 • ZZZz
  Отговор
  5 12:00  27.12.16
  tozi robart e m....l a ne e Balgarin
 • Браво
  Отговор
  6 14:28  27.12.16
  Така е в БГ. Ако те нападнат с отверка, ти си длъжен да се убедиш дали е права или кръстата, щото ако нападателят е с права, ти рискуваш с кръстатата да превишиш силата.

Напиши коментар:


Публикувай