2 954 2

Убийство в село Куртово Конаре

Анатоли Стайков

Окръжна прокуратура - Пловдив наблюдава досъдебно производство за извършено тази нощ убийство на жена в с. Куртово Конаре, съобщи Галина Андреева - Минчева, заместник-окръжен прокурор на Пловдив.

Около полунощ на 28/29 декември 2016 г., след като не се появила на обичайното място, от където тръгвала за работа, в близост до дома, в който живеела в с. Куртово Конаре, е била намерена убита 26-годишна жена.

Убитата Милена е получила годежен пръстен само преди няколко дни. Приятелят й Илиян й предложил брак навръх Коледа и младата жена приела, пише TrafficNews.bg.

Една от версиите на разследващите е убийство заради ревност. Все още няма задържан. Младата жена е била наръгана с нож в гърдите. Не е била ограбена и няма следи от сексуално насилие.

Незабавно след получаване на сигнала, е бил сформиран екип от разследващи от ОД на МВР - Пловдив и ГД "Национална полиция", като действия по разследване и оперативно-издирвателни действия по установяване на извършителя са извършвани през цялата нощ и продължават към момента.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 11:19  17.01.17
    Този коментар е премахнат от модератор
  • 2 11:22  17.01.17
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай