Last news in Fakti

29 Декември, 2016 10:29 3 700 2

Убийство в село Куртово Конаре

  • убийство-
  • мвр

Окръжна прокуратура - Пловдив наблюдава досъдебно производство за извършено тази нощ убийство на жена в с. Куртово Конаре, съобщи Галина Андреева - Минчева, заместник-окръжен прокурор на Пловдив.

Около полунощ на 28/29 декември 2016 г., след като не се появила на обичайното място, от където тръгвала за работа, в близост до дома, в който живеела в с. Куртово Конаре, е била намерена убита 26-годишна жена.

Убитата Милена е получила годежен пръстен само преди няколко дни. Приятелят й Илиян й предложил брак навръх Коледа и младата жена приела, пише TrafficNews.bg.

Една от версиите на разследващите е убийство заради ревност. Все още няма задържан. Младата жена е била наръгана с нож в гърдите. Не е била ограбена и няма следи от сексуално насилие.

Незабавно след получаване на сигнала, е бил сформиран екип от разследващи от ОД на МВР - Пловдив и ГД "Национална полиция", като действия по разследване и оперативно-издирвателни действия по установяване на извършителя са извършвани през цялата нощ и продължават към момента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.