30 Декември, 2016 14:03 2 335 3

Бой заради тоалетна приземи самолет (ВИДЕО)

  • самолет-
  • приземяване-
  • тоалетна

Самолет Boeing 737 на американската авиокомпания Delta Airlines трябваше да се върне на летището в Минеаполис 20 минути след излитане, заради агресивни пътници направили скандал заради тоалетната. Малко след излитане пътничката Анна Кузман отишла до тоалетната, въпреки светещия знак да не се става от място. Когато стюардесата помолила пътничката да седне, тя и нейния приятел Блейк Флейзинг започнали да се държат агресивно.

Сред като самолета се е върнал на летището в Минесота и на борда са му се качили полицаи, които са извели двойката. Преди това обаче Фрейзър успял да удари един от пътниците, а Кузман е оказала съпротивление при ареста. И на двамата е предявено обвинение за нарушаване на реда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бело

    5 1 Отговор
    Шмъркането не прощава!
  • 2 123

    2 1 Отговор
    въздушни на.ранковци ...щом ви шубе ,няма да летите със сомолет брей, а само пеша и около храсти..
  • 3 Васичка Атанасова

    2 0 Отговор
    БЕЛО Е ПРАВ