Last news in Fakti

8 Януари, 2017 01:45 26 358 25

Той ме изнасили, докато спя и засне всичко

  • засне-
  • изнасили-
  • насилник

Шокиращ случай във Великобритания

21-годишна жена разказа шокиращи подробности от живота с бившия си приятел, който системно я е пребивал и дори се е снимал, докато я изнасилва, съобщи Metro.

Атланта Хамънд е майка от Есекс. Нейният бивш приятел Халил Четинкаяли правил всичко възможно, за да я тормози. Той я е биел, забранявал й да вижда приятелите си и я накарал да напусне работа.

Първоначално Халил дори се представил с друго име, за да прикрие престъпното си минало. Имало е няколко случаи, в които Атланта била жертва на брутални побои.

Най-шокиращ бил случай, в който Халил й показал видео, в което я изнасилва, докато тя спи. Накрая той я е пребил на улицата, когато съседите извикали полицаи, които го прибрали.

Халил вече е осъден на 19 години затвор, а клипа е отнет. Атланта обаче била принудена да го изгледа отново по време на делото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Иванов

    70 1 Отговор
    Ама защо се жени за арабеск бе, тя добре ли е?
  • 2 Василев

    33 4 Отговор
    Тя не се е женила за него но много жени биват прибирани от приятел или съпруг.за мен това са мъже мухлювци болни мозъци. Мъже страхливци които си покасват силата върху жена си или приятелката си а на улицата в бои с друг мъж са пу.....ки.

    Коментиран от #3

  • 3 2017 ГОДИНА

    28 3 Отговор

    До коментар #2 от "Василев":

    Вие нормални ли сте бе, 2017 е, какви боеве по улицата, какво пребиване.. Ако ви се живее като варвари отивайте в Мозамбик и се меляйте с хора и животни. Прост народ
  • 4 Гад

    34 8 Отговор
    Абе не вярвайте на всичко дето плямпат коврите бре. Изнасилил я докато спяла - смях в залата.
  • 5 ruffian

    37 3 Отговор
    Халил,Мохамед,Али тн. И пусни водата в кенефа
  • 6 шшш

    34 1 Отговор
    тези отрепки от ИДИЛ-МИНДИЛ всички са боклуци, а останалите така наречените мирни граждани са техните братя и сестри се кефят на зверства срещу християни и после показват ни по медии млади мъже с големи баджаци и скъпи телефони уж "бежанци"как се радват на изрода който гази с камион в Берлин..и ШМЕРКЕЛ им плаща за това .Голяма гавра ,свинете почерниха Европа...Казвам ви всички са еднакви без изключения , сладко ще говорят,направо шербет в уста но после нож в гърба..Ислям е мир ,на праха му..
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Нафарфорий

    32 1 Отговор
    Какво ли ще стане ако тоя терорист го сложат в една килия с неонацист категория 100+?

    Коментиран от #9

  • 9 тошибиян

    4 15 Отговор

    До коментар #8 от "Нафарфорий":

    НЕОНАЦИСТА ШЕ НАУ4И СИТЕ 99 ИМЕНА НА АЛЛАХ ХАХАА
  • 10 Кобрата

    26 0 Отговор
    Разказът е гаден, но така е написано, все едно тя не е усетила и не се е възпротивила, а после като се е събудила, той и го е показал (видеото).
    Явно има и някаква неточност в тази статия...
  • 11 К1К1

    11 1 Отговор
    защо не е прикачено видеото?
  • 12 no name no face no number

    12 3 Отговор
    Да ти писне на Х...я от К....ВИ......
  • 13 Карли

    31 1 Отговор
    Пада им се на тези ИДИОТИ!!!!!!!!!! Когато ги пуснахме през България да се бият за "СВЕЩЕНИТЕ ЗЕМИ" ингилизи, франсета и др. като тях - те взеха да плячкосват и изнасилват жените ни. Последствията НИЕ сме ги забравили , но НЕ и те . Всички "достойни" рицари и предвоДители, повечето от елита на Европа бе ПОСЕЧЕН. ТОВА Е ПЪРВИЯ НАКАЗАТЕЛЕН УКОР НА БЪЛГАРИТЕ СРЕЩУ ЕВРОПА. 2 - РИЯТ Е БИТКАТА ПРИ ДОЙРАН, КОГАТО СМЕ ГИ КЛАЛИ НА НОЖ. ТОВА БРАТЯ БЪЛГАРИ НЕ СЕ ЗАБРАВЯ И ПРОЩАВА!!!!!!!!!!!!
    Това е главната причина този ИЗРОД ЧЪРЧИЛ ДА НАРЕДИ ДА СЕ БОМБАРДИРА СОФИЯ- РАЗРУШЕНА И УБИТИ НАД 3000 ЖЕНИ И ДЕЦА.
    СЕГА ДА ГИ Ш...Т И ИЗНАСИЛВАТ МАНАФИТЕ ХИЧ НЕ МИ Е ЖАЛ.
    ПРИБРАХА ЦЯЛАТА ПАЛАЧ ОТ СВЕТА, А ЗА ХРИСТИЯНИТЕ ОТ ИЗТОЧНИЯ БЛОК НЕ МОЖЕ.
    СЪЩОТО Е И В ГЕРМАНИЯ, НО ОНАЯ АМЕРИКАНСКА К..ВА НЕ ДАВА ИНФОРМАЦИЯ.
    ЗАЩО ТОВА НЕ СТАНЕ В УНГАРИЯ????????????
  • 14 Жеко

    13 0 Отговор
    E кога ще пуснете това видео да го видим и и ние???Да я изнасилят докато спи....ааахти и съня!!!
  • 15 Жеко

    13 4 Отговор
    Е кога ще пуснете това видео да го видим и ние??Да я изнасилят докато спи....значи спи като слон!!!
  • 16 гост

    22 1 Отговор
    Да, но забележете, че той е осъден на 19г ефективно затвор. У нас за побой и тежко увреждане или смърт след това дори условна не получават, а условната е нищо. Забележете какви са разликите и дали там се живее по-спокойно отколкото тук. Ако знаеш, че бияча ти е на свобода как ще живееш? Каква закрила предоставя МВР на жертви на насилие? Защо боя се приема като нещо нормално у нас?
  • 17 Грую

    6 2 Отговор
    Ако някоя 20-25 годишна острилка ме изнасили, докато спя, чудя се на колко години да я осъдя? Само да има късмета да ме бутне - ще види тя!
  • 18 гост

    10 2 Отговор
    Защо изобщо ни занимавате с такива компроментирани личности като британците ? Тая требе е била мнооо зле да не се събуди докато я изнасилва този и да разбере чак като и покаже клипа .Но защо не се учудвам - все пак става дума за UK ;) А и защо изобщо я коментираме след като се е хванала с арабин - проблема си е в нея да е мислела да си бере гайлето СЯ не да реве !!! А и не на последно място имайки впредвид как изглеждат повечето англичанки требе е чест за нея че тоя изобщо я е отразил !!!!
  • 19 Андон

    6 4 Отговор
    Ориана фалачи е казала цялата истина за сатанинската им религия.Ако убиеш куче отиваш в ислямския ад ,но ако убиеш неверник
    В аллаха отиваш в ислямския рай да оножда 72девици -духове,които нямат нито дупки между краката,нито крака.С какъв хей ще ги оправят,с енергиен пенис като лазерен лъч.А христианите не били техни ближни и хора,а биле свине и кучета.
  • 20 Митко

    3 6 Отговор
    Ако Христос е истинския Бог,то тогава какъв е аллах.Повече от 1 Бог не може да съществува.Следователно друг бог означава,че Сатаната представяш се за Бог на оглупели хора.600 г. след Христос - нов Пратеник?!Как ви се струва?
  • 21 Кенан

    3 2 Отговор
    Абе прочетете книгата "Мохамед"-- от Пол Ашар--София 1992 г. Независим патриотичен съюз "Защита". Ще придобиете реална представа,както и моята истина за исляма от Ориана Фалачи.
  • 22 Спяща красавица

    12 0 Отговор
    До автора на статията - невъзможно е жена да бъде изнасилена докато спи без да се събуди.
  • 23 Smoka

    10 2 Отговор
    Тя тая явно има доста здрав сън
  • 24 име на гост

    1 2 Отговор
    Или на оня му е много малка резаната чушка!!! Кой знае и там кво се е случило, ма карай да върви.
  • 25 балканджи Йово

    5 2 Отговор
    Тия резняците,като не искат да се интегрират с Европа,защо има такива европейки , които се интегрират с диваците,или са паднали толкова ниско под нивото на океана,което е повече от проституция.И Господ ще се побърка от тази статия.