2 584 1

Защо Сърбия мълча за смъртта на Асен Петров?

Води се разследване какво се е случило с колегата от Sportal.bg

Защо Сърбия мълча за смъртта на Асен Петров?
Стефанаки Йоанис

Защо сръбските власти мълчаха с дни за смъртта на оператора Асен Петров? Колегата от Sportal.bg беше в неизвестност от няколко дни.

От Министерството на външните работи съобщиха, че на 9 януари е получена информация за изчезването на Асен Красимиров Петров, след което посолството ни в Белград е предприело незабавни действия за изясняване на случая, припомня Нова телевизия.

Според информация, получена от бюрото на Интерпол – Белград, на 4 януари 2017 г. в 23.40 ч., в гр. Белград, пред сградата на ул. “Милутина Миланковича” № 30 е било намерено безжизнено тяло, „за което има основания да се предполага, че е на българския гражданин Асен Красимиров Петров”.

В момента тялото се намира в Съдебна медицина за извършване на процесуално-следствени действия. Води се разследване.

Сърбия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Гост
    Отговор
    1 13:52  13.01.17
    Ставате нагли журналята! Лека му пръст на момчето, но жалките ви опити да търсите евтини сензации, вече е прекалено! Все пак защо смятате, че фотографът Асен Петров е VIP особа и сръбската полиция трябва на секундата да ви информира? Последните години взехте да се изживявате като някакви богоизбрани, жалки драскачи! Още веднъж съболезнования на родните на момчето, но не ровете повече в мъката на хората!

Напиши коментар:


Публикувай