13 Януари, 2017 03:16 1 992 1

Разследват склоняван ли е операторът Асен Петров да се самоубие

  • асен петров

Сръбските власти разследват дали някой не е склонил Асен Петров да се самоубие, като скочи от висока сграда в Белград, пише “24 часа”.

Според доказателствата Асен е скочил от тераса между 17-ия и 18-ия етаж на блок, намиращ се на ул. “Милутин Миланкович” №30 в Белград. По балкона имало натрупан сняг, а в него останали следи само от един човек - Асен. Заради това сръбските полицаи са отхвърлили версията за убийство.

Разследващите смятат, че най-вероятно младежът си е измислил, че ще го придружават две момичета, за да заблуди местния хазаин, че няма да прави купони, а ще бъде кротък наемател. Полицаите потвърдиха информацията на “24 часа”, че операторът, намерен мъртъв на 4 януари, е бил пиян и надрусан преди смъртта си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.