13 Януари, 2017 20:52 2 032 0

Съдът остави в ареста убиеца на Иван Масърлиев

  • иван масърлиев-
  • убиец-
  • съд
Съдът остави в ареста убиеца на Иван Масърлиев - 1
Снимка: БТА

Съдът в Ловеч остави в ареста Радко Деянов Белишки. Той е единият от инквизиторите на бизнесмена Иван Масърлиев, който бе убит по особено жесток начин.

Все още се издирват останалите двама извършители - Мирослав Илиев Еленков и Божидар Георгиев Гокин и двамата са от София.

Бежизненото тяло на 80-годишния мъж открила жената, с която живеели на съпружески начала. Тя се прибрала от магазина, който бил собственост на Масърлиев, около 22 часа на 19 декември. Намерила го проснат на пода с вързани с кабел ръце и крака и омотани уста и шия с плетен бинт. Метална каса, в която държал пари и ценности, зеела разбита и празна. Потресената Таня повикала съсед, който пък алармирал полицията.

Иван Масърлиев е първият развил частен бизнес в Български извор. Имал обаче маята, както казват местните - още по социалистическо бил закупчик, търговията му била в кръвта. Започнал със заведение на паркинга в Роденец - през селото минава пътя София-Варна. После направил и магазини. Не бил обаче алчен и себичен, помагал на роднини и приятели, давал пари взаем, напътствал и разкривал опита си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА