2 357 1

Разбиха канал за контрабандни цигари в Добрич (СНИМКИ)

Задържани са двама мъже, срещу тях е образувано досъдебно производство

Разбиха канал за контрабандни цигари в Добрич (СНИМКИ)
Снимки: пресцентър
Анатоли Стайков

Голямо количество контрабандни цигари са открити в рамките за съвместна операция, проведена от служители на ГД „Гранична полиция“ и ОДМВР-Добрич. Задържани са двама мъже, срещу тях е образувано досъдебно производство

Съвместните действия, с цел противодействие на незаконната миграция и контрабандата, са реализирани от служители на Гранично полицейско управление - Генерал Тошево и 01 РУ на ОДМВР- Добрич.

Входа на операцията, в района на контролно- пропускателен пункт на входа на гр.Добрич, те спрели за проверка лекотоварен автомобил, с добричка регистрация. В колата пътували двама мъже – жители на Добрич и с.Осиково.

Разбиха канал за контрабандни цигари в Добрич (СНИМКИ)

Разбиха канал за контрабандни цигари в Добрич (СНИМКИ)

В хода на извършените действия, проверяващите открили в пода на товарния отсек на автомобила специално изграден тайник. Оттам служителите иззели общо 300 000 къса цигари от различни марки, без акцизен бандерол.

По случая е образувано досъдебно производство за незаконно държане и пренасяне на акцизни стоки без бандерол. Откритите цигари и превозно средство са иззети. Двамата български граждани са задържани за срок от 24 часа.Работата по документирането на случая продължава.

Добрич / България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • ЕРДЖАН
    Отговор
    1 22:06  15.01.17
    Хванете контрабандата в гр. Добрич там зареждат с Тировете цигари без бандерол целия град е залят.

Напиши коментар:


Публикувай