Last news in Fakti

15 Януари, 2017 11:45 3 740 1

Разбиха канал за контрабандни цигари в Добрич (СНИМКИ)

  • цигари-
  • контрабанда-
  • добрич-
  • акция-
  • мвр

Задържани са двама мъже, срещу тях е образувано досъдебно производство

Разбиха канал за контрабандни цигари в Добрич (СНИМКИ) - 1
Снимки: пресцентър

Голямо количество контрабандни цигари са открити в рамките за съвместна операция, проведена от служители на ГД „Гранична полиция“ и ОДМВР-Добрич. Задържани са двама мъже, срещу тях е образувано досъдебно производство

Съвместните действия, с цел противодействие на незаконната миграция и контрабандата, са реализирани от служители на Гранично полицейско управление - Генерал Тошево и 01 РУ на ОДМВР- Добрич.

Входа на операцията, в района на контролно- пропускателен пункт на входа на гр.Добрич, те спрели за проверка лекотоварен автомобил, с добричка регистрация. В колата пътували двама мъже – жители на Добрич и с.Осиково.

Разбиха канал за контрабандни цигари в Добрич (СНИМКИ)

Разбиха канал за контрабандни цигари в Добрич (СНИМКИ)

В хода на извършените действия, проверяващите открили в пода на товарния отсек на автомобила специално изграден тайник. Оттам служителите иззели общо 300 000 къса цигари от различни марки, без акцизен бандерол.

По случая е образувано досъдебно производство за незаконно държане и пренасяне на акцизни стоки без бандерол. Откритите цигари и превозно средство са иззети. Двамата български граждани са задържани за срок от 24 часа.Работата по документирането на случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕРДЖАН

    0 2 Отговор
    Хванете контрабандата в гр. Добрич там зареждат с Тировете цигари без бандерол целия град е залят.