13 318 7

"Помагач" изкара кола от пряспа, но избяга с возилото

Анатоли Стайков

Столичанка се доверила на непознат, който предложил да ѝ изкара колата от пряспа, и останала без автомобила си. Наложило се да плати 1000 лв. откуп, за да ѝ го върнат, пише "24 часа".

Куриозната случка станала на 10 януари на бул. "България". Младо момиче не успяло да изкара колата си от дълбока пряспа сняг.

Непознат мъж предложил да помогне. За нейна изненада обаче "помагачът" не само изкарал колата, но изчезнал с пълна газ в неизвестна посока. Заедно с автомобила бандитът задигнал и чантата на момичето.

По-късно крадецът се обадил, за да поиска 1000 лв. откуп. Получил ги, но не върнал чантата. Новината беше потвърдена от столична полиция.

През зимата на ден апаши крадат поне по 1 кола на ключ в столицата, казаха висши полицаи. Често младежи спират за цигари и оставят двигателите включени, за да не спира парното.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Вълковния
  Отговор
  1 17:25  15.01.17
  Лошо е човек да е наивен... Моята препоръка към хората е, щом искат парното им да работи и да не гасят колата, когато отиват до магазина, да носят и 2-ри ключ и като излизат да я заключат, така поне ще е по-малък шансът да я вземат. Също така вземете си някоя Ладичка за 700-800 лева и ако ви я откраднат случайно, няма да се налага да плащате откуп, директно взимате друга пак за 700-800 лева и така сте с 300лв на кяр...

  Коментиран от #2

 • Зжо Хамстера
  Отговор
  2 17:46  15.01.17

  До коментар #1 от "Вълковния":

  Предпочитам МВР да ми зачислят едно законно РПГ и да си го нося на гръб... И а някой ббарне бараката, просто да го забия с една "лимонка" отзад в ауспуха, на любимата ми барачка...е, лошото е, че това ще дъбори половината тераси наоколо...но хубавото е, че ще изпратя крадеца директно при свети Петър на съд, където няма партии, дипломи, Калинки на власт и човек на тоя и оня... Ще го прати право в ада. Не, че аз няма да съм го пратил преди това по дяволите с лимонката, но той ще ме е пратил по дяволите с кражбата...начи е правилно! Ала не дават??
 • 3 18:04  15.01.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 1234
  Отговор
  4 19:00  15.01.17
  Учуден прочети внимателно статията!
 • Пръжки
  Отговор
  5 23:14  15.01.17
  Той не е крадец просто е учител по кормуване. Явно е че госпожата е имала нужда от урок по шофиране в зимни условия. Урока е струвал 1000лв. Човек трябва да си плаща за специализирани VIP услуги
 • Bulgaria no cool
  Отговор
  6 16:14  16.01.17
  Идиоти, Български ...
 • Гост
  Отговор
  7 09:31  17.01.17
  Държавата на измамниците, престъпниците и глупавите люде. Човек харчи почти цялата си жизнена енергия и благосъстояние за да се съхрани в тази покварена гняс. И после в "държавата" било чудно да се живее, па и евтино било. Затова хората умират на по 65 години от инфаркт. Нека ви е убаво, нека ви е евтино. Не искам да ви развалям мурафета с "хейтърски" приказки, ама да ви кажа само, че границите са отдавна отворени и не необходимо да си причинявате това - особено ако сте добре образован.

Напиши коментар:


Публикувай