1 680 1

Започна процесът срещу Ембака

Стефанаки Йоанис

След няколко отлагания и смяна на съдебния състав в окръжен съд-Благоевград най-сетне тръгна съдебният процес срещу Емил Първанов- Ембака.

Адвокатите на Ембака направиха пореден опит да шиканират процеса като поискаха делото да бъде върнато на прокуратурата. Мотивите им бяха, че Първанов не се е запознал с всички материали и веществени доказателства. Съдът обаче бе категоричен, че през август и септември са били определени 9 дати, на които Първанов и адвокатите му Марковски и Недин да прочетат доказателствения материал.

През лятото на 2015 година Ембака уби с камък 47 г-годишния Николай Чивиев при скандал на новострояща се отсечка на магистрала „Струма“ в района между Сандански и Петрич. Тогава Ембака наруши закона и преминал през затворен участък на АМ „Струма“ с колата си за по-напряко. При възникналото спречкване се стигна до трагичния инцидент.

Трите деца на Николай Чивиев искат общо 750 хил. лева за смъртта на баща си от обвинения в убийството Емил Първанов - Ембака.

След убийството Ембака изчезна и бе обявен за издирване в продължение на 4 месеца. През ноември миналата година той бе задържан.

Той е с богато криминално минало. През 2008 година е задържан отново за убийство, но заради липса на достатъчно доказателства е бил освободен. Арестуван е и за кражби.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • mytreto
    Отговор
    1 21:08  24.01.17
    То наше момче а се оправи

Напиши коментар:


Публикувай