2 166 2

Мъж изтезавал 9-годишно дете

Районната прокуратура в Генерал Тошево го привлече като обвиняем

Калина Петрова

Районната прокуратура в Генерал Тошево привлече като обвиняем 61-годишния Костадин Д. от село Кардам. Срещу него прокуратурата е повдигнала три обвинения, извършени спрямо 9-годишно дете. Пострадалото момченце е дете на бездомна майка с две деца, която живеела на семейни начала в дома на насилника.

На 23 януари 2017 г. обвиняемият нанесъл побой с ритници и юмруци на 9-годишния А. В. Вследствие на побоя детето получило контузии, отоци и кръвонасядания по главата, сътресение на мозъка, разкъсно-контузни рани на лигавицата на горната устна и на дланите, както и други увреждания, които обусловили временно разстройство на здравето, неопасно за живота на момченцето. Според наблюдаващия досъдебното производство районен прокурор, престъплението е извършено по начин, особено мъчителен за пострадалото момче и с особена жестокост.

По време на побоя 61-годишният Костадин се заканил с убийство на 9-годишното дете и го изтезавал, като му нанесъл множество удари с ръце и крака по главата и тялото – престъпление. Така той причинил на момчето силни физически болки и психическо страдание.

61-годишният безработен Костадин е задържан с постановление на Районната прокуратура в Генерал Тошево за срок до 72 часа. Внесено е искане в Районния съд в града за вземане на постоянна мярка „Задържане под стража“ спрямо него. Съдебното заседание е насрочено за утре, 27 януари 2017 г., от 10 часа. Обвиняемият е вдовец, а приложената по делото характеристика показва, че насилие е упражнявал и спрямо покойната си съпруга.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S.
Българската държава е абдикирала от основните си задължения!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол.

Прекалено много станаха КАНЦЕРИТЕ*!

*ФАКТИ.bg нарича КАНЦЕР всеки индивид, който подобно на ракова клетка живее, пътува, размножава се, ползва обществени ресурси, но не се съобразява с останалите индивиди, не спазва законите, не образова себе си и децата си и егоистично паразитира върху обществения организъм.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Добрич / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Михаил
  Отговор
  1 15:08  26.01.17
  Айде сега да видим нашата прокуратура каква присъда ще му отреди на тоя изрод, ако изобщо го признаят за виновен!!!
 • WWW
  Отговор
  2 17:23  26.01.17
  Той урод, ама може ли да се използва термин като "изтезава" ?! Това си е чист и прост побой.

Напиши коментар:


Публикувай