27 Януари, 2017 15:14 1 077 2

Унищожиха 587 кг наркотични вещества

  • наркотици-
  • унищожаване
Унищожиха 587 кг наркотични вещества - 1

Унищожени са 587 кг наркотични вещества в инсинератора на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда към Министерството на околната среда и водите/МОСВ/, съобщиха от Агенция "Митници".

Под контрола на междуведомствена комисия бяха изгорени 208 кг марихуана, 206 кг хероин, 1 кг кокаин и 6 кг амфетамин, задържани от Агенция "Митници" и Министерство на вътрешните работи във връзка с над 750 наказателни производства.

Унищожават се само тези количества наркотични вещества, за които има влезли в сила присъди или за тях са издадени постановления на прокуратурата.

Общата стойност на унищожените наркотици по цени на "черния пазар" е над 51 милиона лева.
За шестнадесет години Агенция "Митници" организира и осъществи 55 процедури по унищожаване на наркотични вещества с общо количество над 37 тона, посочват от агенцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    5 0 Отговор
    Агенция "Митници" да беше организирала заедно с НАП търг с тайно наддаване тамън щяха да увеличат приходите и излишъка в бюджета.
  • 2 1111

    0 0 Отговор
    Брех, че много кока изгорили цял килограм.