Last news in Fakti

29 Януари, 2017 15:45 2 067 2

50 лв. подкуп за Гражданска отговорност

  • подкуп-
  • гражданска отговорност-
  • застраховка

Шофьорът нямал сключена застраховка

31-годишен старозагорец е задържан за срок до едно денонощие в Първо районно управление на полицията.

Причината е, че се опитал да подкупи униформени, които го спрели за проверка на документите на колата, съобщиха от полицията.

Установено било, че шофьорът няма сключена задължителна застраховка "Гражданска отговорност" и автомобилът не е преминал годишен технически преглед.

С цел да не му бъде съставен акт, мъжът пуснал в купето на служебния автомобил банкнота от 50 лева. Задържан е за срок до 24 часа в Първо РУ - Стара Загора и е образувано бързо производство за престъпление по чл. 304а от НК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hhh

    3 0 Отговор
    Браво на полицаите!!! Ако всички са така примерни и достойни много бързо ще се оправи цялата страна, защото всичко започва с принципността и върховенството на закона. Този вместо да предлага подкупи да си беше платил гражданската струва около 150-160 лева за нормална кола. И ако сега някой почне да го оправдава я си помислете ако такъв блъсне вашия автомобил кой ще ви плати за ремонта, защото в повечето случаи той е по-скъп от самата кола. И пак БРАВО НА ПОЛИЦАИИТЕ!!!
  • 2 гощо

    1 0 Отговор
    УБИТАК!!! Всички селски хитреци дето карат без гражданска,без преглед,без винетка трябва да се отстраняват от пътя!!! Понеже са стиснати цървули няма да платят и така ще се облекчи движението!!!! Какво барутарници се движат просто се плаша!!!!!1