1 713 2

50 лв. подкуп за Гражданска отговорност

Шофьорът нямал сключена застраховка

Стефанаки Йоанис

31-годишен старозагорец е задържан за срок до едно денонощие в Първо районно управление на полицията.

Причината е, че се опитал да подкупи униформени, които го спрели за проверка на документите на колата, съобщиха от полицията.

Установено било, че шофьорът няма сключена задължителна застраховка "Гражданска отговорност" и автомобилът не е преминал годишен технически преглед.

С цел да не му бъде съставен акт, мъжът пуснал в купето на служебния автомобил банкнота от 50 лева. Задържан е за срок до 24 часа в Първо РУ - Стара Загора и е образувано бързо производство за престъпление по чл. 304а от НК.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • hhh
  Отговор
  1 10:01  30.01.17
  Браво на полицаите!!! Ако всички са така примерни и достойни много бързо ще се оправи цялата страна, защото всичко започва с принципността и върховенството на закона. Този вместо да предлага подкупи да си беше платил гражданската струва около 150-160 лева за нормална кола. И ако сега някой почне да го оправдава я си помислете ако такъв блъсне вашия автомобил кой ще ви плати за ремонта, защото в повечето случаи той е по-скъп от самата кола. И пак БРАВО НА ПОЛИЦАИИТЕ!!!
 • гощо
  Отговор
  2 10:06  30.01.17
  УБИТАК!!! Всички селски хитреци дето карат без гражданска,без преглед,без винетка трябва да се отстраняват от пътя!!! Понеже са стиснати цървули няма да платят и така ще се облекчи движението!!!! Какво барутарници се движат просто се плаша!!!!!1

Напиши коментар:


Публикувай