2 537 4

Шестима младежи са открити мъртви във  Вюрцбург

Венцислав Михайлов

Труповете на шестима младежи са били намерени в къща, близо до южния германски град Вюрцбург, съобщават местни медии.

Разплитането на трагедията започнало, след като собственикът на къщата в Арнщайн, отишъл да провери какво става, след като не могъл да се свърже със своите син и дъщеря. Те правели парти за свои приятели в къщата.

Починалите деца са били на възраст между 18 и 19 години. Те са си организирали парти в къщата. Полицията във Вюрцбург обяви, че обстоятелствата около намерените мъртви младежи все още не са ясни, но няма доказателства за тежко престъпление.

Германия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Лъчо
  Отговор
  1 22:10  29.01.17
  Интересна е терминологията "няма доказателства за тежко престъпление!"... ??? Ако смъртта на 6 човека, които са се забавлявали не е престъпление, тогава сигурно е любовна идилия мечта? Да не са си устройвали масово погребение, чувайки, че ще им вдигат прага на пенсиониране и че ще им докара фрау мерчел още 3 милиона афганистанци и и африканци? Или пък са пили от ракиджоците на цар Киро? тук що народ изпука от тия ментета? каквато и да е причината, това си е тежко престъпление... А е възможно и да са получили квитанция че дължат пари на телефоненоператор, с който никога не са сключвали договор и не са ползували услугите му? Аз щото получих известие, че дължа на такъв 633 лева, а не съм сключвал договор и не съм ползувал услугите му. даже и ми дал данните на кредитносъбираща фирма? Аз буквално хванах итфаркт. Сега съм решил да напусна работа, да изпия 2 литра сярна киселина и да се превърна в полтергайст. А после де що барна шеф на такъв оператор и за кьосе няма да стане ни за евнух... само дето още не съм намерил двата литра. Но с предизвестието имам още мес намеря.
 • ИСТИНАТА
  Отговор
  2 22:43  29.01.17
  В Германия, държавата с демокрацията и свободата е забранено да се пишат провокационни истини. Първо трабва да се намери оправдание - Руска диверсия,хакерска атака,самоубийство,земетресение,наводнение и т.н. и ако МЕРКХАЙЛ разреши,след седмица може нещо и да се напише. ДА ЖИВЕЯТ СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА ПО ЕВРОГЕЙСКИ!!!
 • 3 07:28  30.01.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • анализ
  Отговор
  4 09:07  30.01.17
  ще излезе че са пили метилов спирт

Напиши коментар:


Публикувай