1 Февруари, 2017 09:34 4 488 6

Стрелба между длъжник и събирачи на кредити

  • стрелба-
  • дълг-
  • борч-
  • събирач

Със стрелба е завършил лют спор между борчлия и събирачи на кредити в поморийското село Бата на 31 януари. От полицията уточняват, че няма пострадали.

Около 14.40 ч. в районното в Поморие е получено съобщение за инцидент в село Бата, възникнал между местни жители и представители на фирма за събиране на кредити. Пристигналият в селото полицейски патрул установил, че при опит да съберат непогасени лихви по кредити от 32-годишния Асен П., трима мъже са влезли в конфликт с длъжника, прераснал в сбиване.

Въпреки внушителното телосложение на събирачите, Асен се нахвърлил да ги бие, а на помощ му се притекли десетина роднини. Когато видели, че са обградени от тумба роми, единият от охранителите стрелял няколко пъти във въздуха с газов пистолет.

В крайна сметка в полицията са отведени тримата мъже, пристигнали в Бата да притискат 32-годишния длъжник. Това са 37- годишният К.И. от Бургас и братята от Несебър С.П. на 29 г. и Н.П., на 40 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    12 0 Отговор
    БОЙ НА ЦИГАНИТЕ

    Коментиран от #2

  • 2 Ал Купоне

    34 0 Отговор

    До коментар #1 от "Васичка Атанасова":

    Бой ама я виж как циганите са рипнали да помогнат на роднината си, ако бяха българи само сеир щяха да гледат от страни. Може и да ни е срам но трябва да признаем че в това отношение, циганите винаги са били по дружни от нас българите.

    Коментиран от #3

  • 3 Koko

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ал Купоне":

    Интересно е че и цветнокожите реагират като циганите - може да се мразят по междуси , но ако бял ги закачи скачат всички като един за разлика от нас
  • 4 К7 София !

    6 0 Отговор
    Смели мангури малко им е бил боят ! Вземат пари и неискат да връщат,докаде го докарахме циганите хем длажници хем да ни бият,според мен трябва повече бои !!!
  • 5 теди

    4 0 Отговор
    На циганин заем отпуска ли се?

    Коментиран от #6

  • 6 АХА

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "теди":

    Естествено - питай момиченцата от отпускащите кредит компаний стоящи на вратите на техномаркет и технополюс както и десетки други вериги посрещащи всеки един клиент на тези вериги с въпросът жалаете ли стока на изплащане ! Лично аз съм виждал стотици такива ДОСАДНИЦИ нападащи отвсякъде всеки един човек влязъл в тези вериги магазини още от вратата ДОСАДНИ И МАЗНИ ОТВСЯКЪДЕ МОЛЕЩИ СЕ ДА КАЖЕШ ДА ЗА ЕДИНИЯ ЛЕВ ДЕТО ЩЕ ГО ВЗЕМАТ ! !! ! СМЕШНА И ТРАГИЧНА РАБОТА !!!