4 219 6

Стрелба между длъжник и събирачи на кредити

Анатоли Стайков

Със стрелба е завършил лют спор между борчлия и събирачи на кредити в поморийското село Бата на 31 януари. От полицията уточняват, че няма пострадали.

Около 14.40 ч. в районното в Поморие е получено съобщение за инцидент в село Бата, възникнал между местни жители и представители на фирма за събиране на кредити. Пристигналият в селото полицейски патрул установил, че при опит да съберат непогасени лихви по кредити от 32-годишния Асен П., трима мъже са влезли в конфликт с длъжника, прераснал в сбиване.

Въпреки внушителното телосложение на събирачите, Асен се нахвърлил да ги бие, а на помощ му се притекли десетина роднини. Когато видели, че са обградени от тумба роми, единият от охранителите стрелял няколко пъти във въздуха с газов пистолет.

В крайна сметка в полицията са отведени тримата мъже, пристигнали в Бата да притискат 32-годишния длъжник. Това са 37- годишният К.И. от Бургас и братята от Несебър С.П. на 29 г. и Н.П., на 40 г.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Васичка Атанасова
  Отговор
  1 09:57  01.02.17
  БОЙ НА ЦИГАНИТЕ

  Коментиран от #2

 • Ал Купоне
  Отговор
  2 10:27  01.02.17

  До коментар #1 от "Васичка Атанасова":

  Бой ама я виж как циганите са рипнали да помогнат на роднината си, ако бяха българи само сеир щяха да гледат от страни. Може и да ни е срам но трябва да признаем че в това отношение, циганите винаги са били по дружни от нас българите.

  Коментиран от #3

 • Koko
  Отговор
  3 14:13  01.02.17

  До коментар #2 от "Ал Купоне":

  Интересно е че и цветнокожите реагират като циганите - може да се мразят по междуси , но ако бял ги закачи скачат всички като един за разлика от нас
 • К7 София !
  Отговор
  4 15:17  01.02.17
  Смели мангури малко им е бил боят ! Вземат пари и неискат да връщат,докаде го докарахме циганите хем длажници хем да ни бият,според мен трябва повече бои !!!
 • теди
  Отговор
  5 17:49  01.02.17
  На циганин заем отпуска ли се?

  Коментиран от #6

 • АХА
  Отговор
  6 19:25  02.02.17

  До коментар #5 от "теди":

  Естествено - питай момиченцата от отпускащите кредит компаний стоящи на вратите на техномаркет и технополюс както и десетки други вериги посрещащи всеки един клиент на тези вериги с въпросът жалаете ли стока на изплащане ! Лично аз съм виждал стотици такива ДОСАДНИЦИ нападащи отвсякъде всеки един човек влязъл в тези вериги магазини още от вратата ДОСАДНИ И МАЗНИ ОТВСЯКЪДЕ МОЛЕЩИ СЕ ДА КАЖЕШ ДА ЗА ЕДИНИЯ ЛЕВ ДЕТО ЩЕ ГО ВЗЕМАТ ! !! ! СМЕШНА И ТРАГИЧНА РАБОТА !!!

Напиши коментар:


Публикувай