1 Февруари, 2017 10:32 3 860 2

Командоси заловиха известни автокрадци в София

  • командоси-
  • кобра-
  • автокрадци

При опита си за бягство бандитите са ударили полицейски автомобил

Операцията на служители от сектор „Престъпления свързани с МПС” в СДВР е реализирана след организирано наблюдение на действията на двама перничани – П.П. /36г./, криминално проявен за престъпления, свързани с МПС и кражби, и неговия връстник Г.П.

Снощи, около полунощ, мъжете били забелязани да спират с лек автомобил „Ауди А3” на паркинг в ж.к. „Студентски град”. Двамата приближили паркиран автомобил от същата марка, но по- нов модел, отключили го и потеглили с двете коли в посока Перник.

С цел задържането на Г.П. и П.П. непосредствено след кражбата, в полицейската операция били включени и служители от сектор „Кобра”- СДВР. При опит да бъдат спрени, перничаните не се подчинили и ударили един от служебните автомобили. След кратко преследване бегълците били задържани в района на кв.„Княжево”.

По случая е образувано досъдебно производство. Следствените действия и документирането на цялостната престъпна дейност на двамата мъже продължават под надзора на Софийска районна прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 RISES

    1 1 Отговор
    да не са братята-краси-джуката и илиян-костело???
  • 2 Колев

    1 0 Отговор
    Веднъж да ги нарекът правилно авто крадци а не ато джамбази