1 Февруари, 2017 14:34 1 923 5

Граничен полицай бе арестуван на ГКПП Капитан Андреево

  • граничен полицай-
  • задържан-
  • гкпп капитан андреево

Заподозрян е в корупция

На 30.01.2017 г. на ГКПП „Капитан Андреево“ при операция на Дирекция „Вътрешна сигурност“-МВР, ръководена от Окръжна прокуратура в гр. Хасково, е установено, че М. Камбурова, полицейски служител (държавен служител от състава на МВР, младши инспектор-старши полицай в 01 група) при ГПУ-Свиленград, РД ГП-Елхово, е пропуснала без да извърши налагащата се задълбочена гранична проверка на лек автомобил марка „Ланд Роувър“, модел „Рейндж Роувър Спорт“, за който се констатирало впоследствие, че е с подправен номер на рамата.

Арестуваната е от Любимец. Тя е дългогодишен служител на Гранична полиция.

Спрямо полицейския служител е повдигнато обвинение за престъпление, затова че e поискал дар, който не й се следва, за да не извърши действие по служба. Задържана е с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура - Хасково за 72 часа.

Разследването продължава активно с разпит на свидетели, обиски, претърсвания и изземвания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пут-а

    1 1 Отговор
    Надарена!!
  • 3 ману

    1 0 Отговор
    Това е за съжаление лицето на Гранична полиция.
  • 4 невярващия

    1 0 Отговор
    Това е елементарно ежедневие за тях.Въпреки че знаеха точния ден и час на проверката. НО АЛЧНОСТА НАДДЕЛА. НЕ НИ ХВЪРЛЯЙТЕ ПРАХ В ОЧИТЕ ТАЗИ СЛУЖИТЕЛКА НЕ СЕ ОТЧЕЛА НА КОГОТО ТРЯБВА ИЛИ Е НАЙ СЛАБИЯТ БУШОН.
  • 5 Марко

    1 0 Отговор
    А защо няма задържан митничар. ТЕ ПРОСТО СИ ПЛАТИХА.