964 3

Арестуваха серийните обирджии на магазини в Пловдив

Част от бандата са и двама ученици

Стефанаки Йоанис

Полицията в Пловдив задържа бандата, която месеци наред обираше денонощни магазини за алкохол и цигари. Групата е от петима души. Сред тях има и двама ученици, които са непълнолетни.

При последния си удар престъпниците нахлуват в денонощен магазин на бул. „Източен“. Бутат продавача на земята, насочват електрошокова палка срещу него и задигат 1200 лева оборот, лотаринйни билети за 200 лева, 30 кутии цигари и алкохол.

За три дни от видеозаписите полицията успява да разкрие крадците. Те са на възраст между 15 и 23 години и не са криминално проявени.

Трима от крадците са братя. Живеят в село близо до Пловдив. Двама от тях са ученици. Преди месец трите момчета нападнали друг денонощен магазин, от който задигнали 400 лева.

Оказа се, че най-големият брат преди време е работил в същия магазин и бил наясно как се охранява обектът и в кой ден оборотът е най-голям.

Пред полицаите бандата признала и за друг удар, който готви – в златарско ателие.

Петимата са задържани за 72 часа, а срещу тях е повдигнато обвинение за грабежи.

Арестуваните ученици ще посещават детска педагогическа стая, а за останалите от групата прокуратурата ще поиска постоянно задържане.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • РОБИН ХУТ
  Отговор
  1 00:32  03.02.17
  По добре постояннннно в затвора. Вредни за обществото паразити бъдещи.
 • Бай Ганъо
  Отговор
  2 13:32  03.02.17
  Това е то гяурска работа.сега що не пишете коментари братя Българи каде сте виждате ли бетер Циганите станахте. И американците подминахте.
 • Реалист
  Отговор
  3 09:40  04.02.17
  Тези "дечица" си имат определение-мародери и са си за прострелване при "неизбежна"самоотбрана!

Напиши коментар:


Публикувай