Last news in Fakti

4 Февруари, 2017 13:59 2 999 1

Тийнейджър, с прякор "малкото бобче", е обвинен за над 30 убийства

  • убийства-
  • колумбия-
  • тийнейджър-
  • престъпник-
  • заловен

Непълнолетният убиец е бил арестуван, след четири месечно издирване

Полицията в Колумбия е арестувала 17-годишен младеж, обвинен в извършването на повече от 30 убийства, пише британското издание "Метро".

Младежът, известен с прякора си "Фриджолито", което се превежда като "малко бобче", твърди, че е започнал да убиват хора на около 12-годишна възраст. Той си създал репутация на безпощаден лидер на банда, занимаваща се с наркотрафик и убийства, която тероризирала град в южната част на страната.

Последното престъпление, с което полицията свързва заподозрения, е двойно убийство в търговски център в град Кали. Фриджолито е бил заловен тази седмица, след четири месечно издирване, съобщава "Скай нюз".

Полицията в Кали описва момчето като "изключително опасен престъпник."

В момента той се намира в център за задържане на непълнолетни, тъй като няма навършени 18 години. След навършването им ще бъде прехвърлен в истински затвор.

Местният полицейски началник Хюго Касас заяви пред колумбийските медии, че тийнейджърът "най-вероятно е започнал престъпния си живот от рано заради многобройните престъпни банди и организации."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    12 4 Отговор
    Ето откъде дойде злото при нас. Като нямаше наркотици всичко беше наред.