1 849 0

Удариха наркобанда в Сливенско

При полицейската акция са иззети наркотици, има задържани

Анатоли Стайков

При полицейска акция в Сливенско са били иззети наркотици, има задържани лица, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Сливен.

Специализираната акция е била осъществена на 3 февруари на територията на цялата област за установяване на лица, занимаващи се с производство и разпространение на наркотични вещества.

В твърдишкото село Сборище при проверка на автомобил с двама мъже са били открити марихуана и метамфетамин. В дома на един от тях са намерени предмети, вещества и съдове, използвани при производството на синтетичен наркотик. Той е криминално проявен и осъждан, задържан за разпространение на наркотични вещества в условията на опасен рецидив. Повдигнати са му обвинения и е приведен в следствения арест.

По същото време в новозагорското село Караново е бил задържан 42-годишен мъж от Казанлък. В него е намерен и иззет хероин.

В сливенския квартал "Даме Груев" е хванат криминално-проявен мъж от Сливен. В управлявания от него автомобил са намерени топчета марихуана. Мъжът е бил задържан.

Образувани са досъдебни производства.

България


Още по темата

 • Домашна наркооранжерия в Костинброд

  Домашна наркооранжерия в Костинброд

  Домашна наркооранжерия е разкрита при проверка на частен адрес в Костинброд, иззети са 953 грама суха листна маса и 3 канабисови растения. Това ...
  25.01.2017
  6 765
  5

Напиши коментар:


Публикувай