Last news in Fakti

5 Февруари, 2017 13:24 1 660 2

Биха лекари в Омуртаг

  • побой-
  • лекари-
  • линейка

Двамата извършители са задържани

Малко преди 2 часа тази сутрин в районното полицейско управление в Омуртаг е бил подаден сигнал за нападение и побой над екип на спешната помощ в града. Водачът на линейката съобщил, че той и фелдшерът са нападнати от двама мъже.

Екипът е бил извикан на адрес на ул. "Вардар" в Омуртаг. При пристигането им водачът и лекарят били пресрещнати от двама мъже - на 23 и 34 години, които са жители на близкото село Беломорци. Първоначално те отправили закани и обидни думи срещу екипа, след което им нанесли побой, уточниха от ОД на МВР в Търговище.

Двамата извършители са задържани. По случая е образувано досъдебно производство.

P.S.
Българската държава е абдикирала от основните си задължения!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол.
Прекалено много станаха КАНЦЕРИТЕ*!

*ФАКТИ.bg нарича КАНЦЕР всеки индивид, който подобно на ракова клетка живее, пътува, размножава се, ползва обществени ресурси, но не се съобразява с останалите индивиди, не спазва законите, не образова себе си и децата си и егоистично паразитира върху обществения организъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    3 0 Отговор
    ФАКТИ.bg нарича КАНЦЕР всеки индивид........ Защо не ги нарича с истинските им имена. Това са си най-обикновени ЦИГАНИ.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.