Last news in Fakti

13 Февруари, 2017 15:54 962 3

Майката, пребила зверски 2-годишния си син, остава в ареста

  • дете-
  • насилие-
  • пирогов

22-годишната Ангелина Ц., която преби зверски 2-годишното си дете, остава за постоянно в ареста. Това реши днес Районният съд в Ихтиман, съобщиха от Прокуратурата.

Момченцето е прието в „Пирогов“ на 9 февруари с тежки черепно- мозъчни травми, с опасност за живота.

В хода на разследването, проведено под надзора на Районна прокуратура - Ихтиман, са събрани достатъчно доказателства, че на момчето е нанесен побой от неговата майка, вследствие на което тя е задържана най-напред за срок до 24 часа, след това и бяха поискани 72 часа, а днес бе оставена за постоянно зад решетките.

Това не е първият случай на малтретиране на детето от страна на майка му. Първият жесток побой се случил, когато Васко бил на 6 месеца. Ангелина го пребила в болницата в Пазарджик, където били заради бронхопневмония.

„Тогава е образувано досъдебно производство, но е прекратено поради липса на доказателства, че майката е виновна”, обясни пред Нова тв Теодора Петрова от Агенцията за закрила на детето в град Септември.

Детето е било настанено в приемно семейство, но родителите непрекъснато са търсели контакт с него и са заявявали, че искат да си го върнат обратно. Половин година по-късно социалните решават, че жената се е поправила и й връщат Васил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Патето Яки

    0 0 Отговор
    Пуста гьоса неокастрена.
  • 3 Коко

    1 0 Отговор
    Тези социални, които са решили, че жената се е поправила и са и върнали детето сега трябва да са заедно с нея на посъдимата скамейка в съда.