1 306 1

Спипаха крадлата на дарения

Калина Петрова

Спипаха крадлата на дарения в Добрич. На 14 февруари в Първо РУ МВР Добрич се е оплакал инициатор на благотворителна кампания за събиране на средства за скъпоструващо лечение на дете от град Добрич.

По негови данни една от кутиите за събиране на дарения, поставена в търговски обект на ул. „Орфей” в град Добрич е била открадната.

Изпратени са полицейски екипи, които след проведени оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия установяват извършителя на деянието.

На 15 февруари с полицейска мярка за срок от 24 часа е задържана 35-годишната К.Г. от град Добрич.

В хода на работа е установено, че жената е съпричастна към извършени кражби на други четири кутии от търговски обекти на територията на град Добрич.

Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура Добрич.

Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на задържаната продължава по описа на Първо РУ МВР Добрич.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • джими
    Отговор
    1 09:17  16.02.17
    хм..интересно дали има отделен раздел в НК за подобно деяние. Ако няма, ще мине като дребна кражба и може да мине с условна присъда или нещо дребно в панделата. Предвид социалната тежест обаче, това заслужава да му отрежеш и двете ръце и да го оставиш на милостта на хората...ще бъде истинска ирония

Напиши коментар:


Публикувай