1 441 4

Предотвратиха масово сбиване

Задържани са трима мъже и две жени

Калина Петрова

Днес, около 16.30 часа, на тел. 112 постъпил сигнал за възникнал скандал в столичния ж.к. „Христо Ботев“. Незабавно натам е насочен автопатрул на Първо РУ. Служителите на реда установили, че разпрата е между две фамилии. За да бъдат предотвратено разрастване на напрежението, са извикани допълнителни екипи. При пристигането си полицаите били посрещнати от агресивни участници в скандала, единият от които хвърлил камък по патрулна кола.

Благодарение на бързата и адекватна намеса на полицейските органи е предотвратено прерастването на скандала в масово сбиване и по-сериозни нарушения на обществения ред, съобщиха от МВР.

За изясняване на обстоятелствата по случая в Първо РУ са задържани трима мъже и две жени, двама от мъжете - и за притежание на газово и въздушно оръжие без изяснен произход.
Работата по случая продължава.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Иван 12
  Отговор
  1 20:39  15.02.17
  М....ла си е м....л.Няма такова племе.
 • МММ
  Отговор
  2 21:53  15.02.17
  Няма по овчедушно племе от нас. Друга нация досега да е изригнала и мангали и мигранти и хрантутниците от народното събрание заради които затъваме все повече.Време е да вземем съдбата си в ръце и да ги почваме!
 • Американец
  Отговор
  3 22:46  15.02.17
  Ако беше се случило във Америка ,щеше да е станал на решетка ман-ала.
 • ддд
  Отговор
  4 22:39  17.02.17
  бях чул някъде че полицаите и трактористите са наи прости тоя как ще каже на децата си че като пораснат ще работят за тях

Напиши коментар:


Публикувай