16 Февруари, 2017 08:03 2 904 3

Задържани са двама израелци за убийство на техен сънародник

  • самоков-
  • убийство-
  • разследване

Случаят и съпричастността на задържаните към него се разследват

Задържани са двама израелци за убийство на техен сънародник - 1

Двама мъже от Израел са задържани край Самоков по подозрение в убийство. Вчера около 18.25 ч. на тел. 112 е получен сигнал от граждани, за това, че са забелязали две лица да изваждат от автомобил лице в безпомощно състояние. Това съобщи вътрешният министър Пламен Узунов пред бТВ.

От пресцентъра на МВР уточниха за Факти.бг, че около 18.25 часа на 15 февруари в РУ- Самоков е постъпил сигнал за мъж в безпомощно състояние в землището на с. Гуцал и за джип, изоставен на черен път на около 500 метра от него. Незабавно на място са изпратени екипи на полицията и спешна помощ, които са констатирали смъртта на мъжа. При първоначалния оглед по тялото и главата на 26- годишния чужд гражданин са открити следи от охлузвания и кръвонасядания. В хода на първоначално проведените оперативно-издирвателни действия е установено, че от мястото, където е открито тялото, са се оттеглили двама мъже, които впоследствие са се укрили в гориста местност.

В резултат на проведените светкавични заградителни действия, на около 2 км от местопроизшествието са задържани двама граждани, негови сънародници, отведени в РУ-Самоков за изясняване на случая и провеждане на допълнителни процесуално- следствени действия. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 115 от НК. В хода на разследването не са потвърдени първоначалните данни, че свидетели на случилото се са двама горски служители. Действията по разследването продължават под надзора на Софийска окръжна прокуратура, уточняват от пресцентъра на МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    4 0 Отговор
    Не е единствен случай когато Израел изпраща хора нелегално за мокри поръчки по света
  • 2 Гост

    3 0 Отговор
    Добре че Мосад не са попадали из Плевенска област да видят и Те мотиката що е твръда
  • 3 Г(Е)РОБ

    0 0 Отговор
    После Хитлер им бил виновен че се тепат! Па нали и той бил полуевреин ама го е крил от швабите че е австрийски Шекел-Грубер и е мразел майка си! И те така...