18 Февруари, 2017 10:48 12 675 44

Бизнесменът, който уби свой работник, остава в ареста

  • бизнесмен-
  • работник-
  • арест

Предприемачът отказал да плати заплатата на служителя си, след което го пребил до смърт

Бизнесменът, който уби свой работник, остава в ареста - 1

Софийският градски съд задържа под стража Стоил Стоилов. Той е обвинен за убийството на 44-годишен строителен работник в началото на седмицата. Мярката може да бъде обжалвана пред апелативния съд.

Според обвинението Стоилов е пребил до смърт 44-годишния Славчо Димитров. Мъжът работел на строежа му в столичния квартал "Княжево".

Бизнесменът отказал да му плати за последните 3 месеца.

Тогава майсторът взел своите и чужди инструменти от обекта, и отишъл при свой познат във вилна зона до Ихтиман.

Стоил Стоилов го намерил и му нанесъл жесток и продължителен побой с ръце, крака и с нож, в областта на главата и тялото, след което мъжът издъхнал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    69 1 Отговор
    Див селяндур!!!!! УБИТАК!!!
  • 2 Иван

    104 0 Отговор
    Стига наричахте отявлени престъпници "бизнесмени". Това вече стана мръсна дума, която се асоциира само с такива като горния субект.
  • 3 Aaaaa

    56 3 Отговор
    Dojivoten daje smart vmesto dago hranyat v zatvora s nashte danaci
  • 4 Gost

    71 1 Отговор
    Така е ,наричате бизнесмени всякаква криминална паплач и после бизнесът бил лош
  • 5 Име

    29 0 Отговор
    Бизнесмен или "бизнесмен" - това е въпросът.
  • 6 Луд с кирка

    50 2 Отговор
    В зандана и разфасовка за донор. Не да го хранят с години.
  • 7 Garrincha

    40 1 Отговор
    Тоя, да не е някой рода на Стоил Славов - Телето ? Такива трябва да се изгарят в пещи (още по -добре е ако има действащ вулкан наблизо) за да не остава никаква ДНК от тях, която да трови Земята !
  • 8 55666

    46 1 Отговор
    АКО ИМАТЕ СНИМКА НА ВЪПРОСНИЯТ ПРЕСТЪПНИК ПОКАЖЕТЕ Я КАКТО ПРАВЯТ НА ЗАПАД, ИНАК МОЖЕ ДА СЕ ПОВТОРИ СЛУЧКАТА
  • 9 МРМРМР

    46 0 Отговор
    В БГ е пълно с такива бизнесмени, дето нямат два грама мозък, но тъпкани с пари! "Бизнесмени" като този, бандити и бабаити колкото щеш, КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА! Ето за това иде реч, когато казват хората, че няма СПРАВЕДЛИВОСТ в страната ни! Скоро слушах Божидар Димитров, разказваше за края на френската монархия, хората не са се вдигнали и резали глави защото са били гладни, а защото в един момент липсата на справедливост е станала непоносима!!! Голямата лъжа на демокрацията не е, че всички ще станат богати, това никой не си го е и мислил, но че всички ще бъдем свободни и равни пред закона, всички очакваха! Синчетата на партиините функционери се смениха с такивата на богаташи и уяли се политици! Престъпниците успяли да направя пари.. НЕДОСЕГАЕМИ просто!! До такава степен е изратено всичко тук, че човек като бат Сали, полуграмотен циганин престъпник, е депутата, беше де! Какво да искаме от самозабравилите се съмнително забогатели новобогаташи!!!
  • 10 Тартюф

    4 61 Отговор
    Докарвате го на думи какви сте принципни и законни, ама я ми отговорете: ако ваш служител ви завлече с голяма сума пари, срине ви репутацията, предаде ви пред конкурент или нещо друго, какво бихте направили? Някои от вас биха по-жестоки и от тоя. Няма нужда да се пенявите тук какви сте радетели за справедливост.

    Коментиран от #24, #26

  • 11 Госта

    20 0 Отговор
    Мали.един сасед се самоуби преди години заради такъв пишманец. Нае ги бригадата, къща да му вдигат.стигнаха до керемиди и им казва сори неме кефи как сте го направили, чау или в багажника и на витоша. Ми неможа да плати на бригадата. И лека му пръст.
  • 12 Темида

    38 2 Отговор
    Нека сега си плати в натура в затвора...нещастник долен, а за горкия работник,които си вади прехраната на семейството при този изрод можеби е работил и извънредно и 3 месеца да не вземал и стотинка...Моите съболезнования Да почива в мир... Живеем в несправедлив свят
  • 13 Гост

    17 8 Отговор
    Не съм бил бизнесмен просто купих еди камион с заем от банка.Аз го карах няколко години после пак кредит и така купих още 3 сега мяма камиони защото на километър наглото е 1,20 /1,40лв Такситата карат на левче а 40 т камион без пари.Един от шофьорите крадеше стока и нафта при 35/100км той ми отчиташе 55/100.Е такъв какво да го правиш.Получаваше по 1400лв заплата.Подписваха се всички на отчета които правехме на всеки изработено разходи аванс и накрая получена заплата.Осъдиме че не е получавал заплата.Съдийката искаше ведомост /бланка/ за получена заплата. Е как да не платиш на някои......Така че не се произнасяите докато не знаете всичко.И все пак убийство не недопустимо

    Коментиран от #17

  • 14 Тошбиян

    27 2 Отговор
    Викат останете в бг щело да се оправи хахахаххахаахахахахахха
  • 15 Станката

    24 1 Отговор
    Сега да си върти бизнеса в пандиза до живот.
  • 16 Васичка Атанасова

    37 1 Отговор
    какъв идиот да го убие от бой човека
    а и пари не му дал за 3 месеца
    е от какво да живее човека
    а и семейство да храни
    българите сме гадно племе това е истината
  • 17 Бий Спирачки

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Нормално е таксито да взема толкова, щото шищо-бакшишо някой път ако има 2-3 клиенти по няколко километра сумарно 10 км. и толкоз останалото време спи или няма клиентела. Вашите шофьори 10 км ги минават за 10 минути щото са на дълги разстояния, докато той оперира няколко пъти на много много късо.
  • 18 бай село

    19 2 Отговор
    до гощо ! Тоя не е от село , той е баш гражданин , живее в Банкя там където живее ,, елитът на България,, той е див гражданин! Селяните не са ДИВАЦИ, не са убийци , те са истински , честни и трудолюбиви хора на ,които се преписват разни епитети! Много обичаш да хулиш селяните, но ти специално си под нивото на най долния селянин(ако изобщо си гражданин)! Или си от ония граждани , дето бащите им ги носят с чувала в града, и след като се окопитят стават пишман граждани!
  • 19 Спиро

    19 1 Отговор
    Някъде прочетох, че същият този "бизнесмен" е разследван в чужбина за източване на дебитни карти.
    За чий се движи на свобода тук в България??
    След като утрепа някой, вече почват да изплуват и стари прегрешения, заради които трябва да е в зандана.
    Сега да се потърси отговорност и от адвокати и съдии, които не са си свършилиработата.
  • 20 мъжкар

    25 0 Отговор
    Ето такива са така наречените "бизнесмени" в цяла България!!!Тия извратени изверги ще смачкат народа!!Не знам до кога ще търпят хората.Всички ги знаем кои са във всеки един град в България ги има това са хората с големите къщи и хубавите коли.Те са хората които ви мачкат за 400-500лв по ТЕХНИТЕ фирми направени с ваши пари.Страхът е най-опасното нещо за нас докато има страх тия ще си развяват байряка както им дойде не е само тоя има много такива като него.
  • 21 Константин-Ром

    24 0 Отговор
    Мили съграждани.Ясно си личи тук който защитава убиеца или е роднина или близък приятел на убиеца.Всеки нормален човек няма как да оправдае постъпката на УБИЕЦА.Много пъти пиша тук че престъпноста няма етност.Значи не плаща на работниците си,а машините му много скъпи-по скъпи от човешки живот.Такива деиствия може да предприеме само един комплексар,алчник,рекетьор,изнудвач и прочие.Това насилие може да настигне всеки човек на улицата,в трамвая,автобуса и т.н.На вниманието на Българското правосъдие апелирам ,хора с такива наклонности склони към супер агресия,и убийци не ги пускаите от арестите,защото следващите жертви може да бъде вашето дете,роднина или самите вие господа съдий и прокурори.Живота на гражданите на милата ни родина е във вашите ръце.Пазете живота на децата ни,живота на вашите деца и самите нас от такива БИЗНЕСМЕНИ,Мутри и прочие,без значение престъпника към коя малцинствена група принадлежи.
  • 22 Константин-Ром

    7 5 Отговор
    Мили съграждани.Апелирам към всеки Българин който милее за родината си.Нека да се поогледаме за хора ,сеседи,около нас,за които имаме информация,или самите ние знаем по някакъв начин че някои се занимава със съмнителен ,,БИЗНЕС,,да подаваме сигнали до полицията по район,по този начин хем ще помагаме на полицията като съвестни граждани хем ще допринесем за спокоиствието на децата ни,внуците ни,роднините ни,и семеиствата ни.Рекетьорите,Мутрите,изнудвачите,дилърите и прочие не са повече от нормалните хора в България ние с общи сили може да ги победим в името на живота на близките ни хора.Повярвайте,в Българската полиция,съд,прокуратура има и много свестни хора ,но и ние хората трябва малко да се вземем в ръце и да дадем отпор на лошите.
  • 23 Лична правосъдна система

    9 1 Отговор
    Ако има достоен роднина горкия починал па като го пуснат тоя боклук да го качат горе на кариерите на Витоша па да му смажат главата и да го зарият - подходящи места бол.Аз така бих направил за близък роднина, да не говорим пък за семейството ми, ако чакат правосъдие в БГ няма да стане - абсолютно безнадеждно,курумпирана полиция и лайняна Прокуратура.
  • 24 Гост

    11 1 Отговор

    До коментар #10 от "Тартюф":

    А ти ако работиш 3 месеца без да ти се плаща какво ще направиш?!
  • 25 Враца

    9 0 Отговор
    Ааааааа Какъв БИЗНЕСМЕН e тоя повлеч .Ако е такъв паралия да си е наел истинска фирма. Да си плати троино,а така ще си плати нема да завлича тези хора които нямат нищо.Мууууууууууууршо ела у Враца да ти ..................... е май..................................а.Тук ще те е .....т и бият теб и женати .Нема такава държава .
  • 26 Българин

    12 0 Отговор

    До коментар #10 от "Тартюф":

    А защо не му е изплащал 3 месеца заплата? Кой кого е завлякъл с пари ? Или нека простите бачкатори да си работят, тях кучетата ги яли ? Как изобщо успя да напишеш толкова малоумен коментар не мога да проумея.
  • 27 Бай Тошо

    6 0 Отговор
    Простотия. За една дрелка и ъглошлайф да убие човек за да го лежи до живот в панделата е предпочел, вместо да му плати жълтите стотинки на човека, откачени хора из Бг-то колкото щеш
  • 28 Ай стига вече

    3 5 Отговор
    Пак опити да дамгосат строителния бранш, заради някаква мутра-бабаит. Задавате ли си въпроса, защо никъде не пише името на фирмата? Пак опити да заклеймят бизнеса. Че кой луд ще стои 3 месеца да работи и да не получава нищо при това бурно строителство? И кой луд убива хора за инструменти, още повече, че се е знаело, кой ги е откраднал? Защо не се е обадил в полицията? Тази история ми се струва много преиначена...
  • 29 Ай стига вече

    0 6 Отговор
    Пак опити да дамгосат строителния бранш, заради някаква мутра-бабаит. Задавате ли си въпроса, защо никъде не пише името на фирмата? Пак опити да заклеймят бизнеса. Че кой луд ще стои 3 месеца да работи и да не получава пари при тази липса на работници в строителството? И кой луд убива хора за инструменти, още повече, че се е знаело, кой ги е откраднал? Защо не се е обадил в полицията? Тази история ми се струва много преиначена...
  • 30 Бургас

    5 1 Отговор
    Такива са ни бизнесмените!
  • 31 Трапер

    4 1 Отговор
    Българин или врачанец ? Не разбрах ?
  • 32 Ким Чен Ун

    7 0 Отговор
    Няма смисъл да се хабят средства за тоя.Храна,вода,гориво да се разкарва натам насам.Сега ще го пуснат под гаранция,ще се протака делото и накрая ще излезе,че работника е паднал по стълбите и се е наръгал на парапета сам при падането.Даже роднините му ще платят разноските по делото.
    СМЪРТ ЗА ТАКИВА МУТРИ,РАЗСТРЕЛ ДО СТЕНАТА И ХРАНА ЗА КУЧЕТАТА И В ЖИВОТНИТЕ В ЗООПАРКА.
    Само Ким Чен Ун ще оправи насраната ни държавица.
  • 33 Top Gun Maverick

    3 0 Отговор
    Хан Крум ни е нужен, само той би се справил със ситуацията.
  • 34 PlimP

    2 1 Отговор
    интересното е как го е намерил, някой гъзолизец порти яко, за да се хареса на дебилния си началник, малко ме съмнява негов близък да му е казал къде е, вместо да ги храним тук по затворитеи да мрънкят за човешки права и бла бла, един лек договор с Ким Чен и аз не зам кой вече, и да ходи да си говори с камъните в северна Кореа, няма да изкара дълго
  • 35 Жико

    2 1 Отговор
    Ако аз бях човека който да командвам и да раздавав правосъдие за такава като тоя се процедира така.Сяда на стола връзва се и се започва чупене на пръсти след това лакти ръцете и двете бой в бъбреците чупене и на глезените и го пускам да си ходи тоя невярвам повече да посегне на човек повече.Това се получава защото няма е такива закони и всеки си прави кво му е кеф плаща и излиза от затвора
  • 36 Тошбиян

    4 0 Отговор
    Чета тук коментарии как работниците крадяли шефа и било нормално той да ги бие?след като не им дава заплати и ги бъзика това не е ли крадене от негова страна?или когато шефа не ти дава заплата и те краде това е в рамките на допустимото но когато работниците си искат и взмеат по някакъв начин заплатата то това е обир кражба и е повод да го биеш?човека идва и ти работи а ти не искаш да му пратиш защото найш кой съм аз и кво ше стане.......
  • 37 гост

    3 0 Отговор
    ПОКАЖЕТЕ НА СНИМКА ТАЯ М.РША ! САМО РАЗСТРЕЛ ЗА ТАКАВА ИЗМЕТ !
  • 38 Тошбиян

    3 0 Отговор
    В бг тоз ше го издигнат за кмет щото се е доказал че ще тормози хорицата и ще бъде предан деспот на управляващата паритя шайка
  • 39 Гого

    2 1 Отговор
    Това е печалната истина за Българските "работодатели" за награда въпреки чер не са ти платили те убиват
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Kiro

    0 0 Отговор
    В пангото вече ще е бизнесдама
  • 42 лъва

    0 1 Отговор
    Абе сичките сте много отворени ама ако ви набара тоя бандюга ще скляпате кат ученчки пред него.

    Коментиран от #43

  • 43 Васичка Атанасова

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "лъва":

    МАЙ ЗА СЕБЕ СИ ГОВОРИШ
    И НЕ СЕ ПИШИ ЛЪВ
    ЗАЩОТО СЪРЦЕТО ТИ Е НА МИШКА
    ТОЗИ ДЕБЕЛАК ЩЕ ГО ПРЕСПА ТОЧНО С ЕДИН УДАР
  • 44 Роман Дизел

    0 0 Отговор
    В строителството се наемат на минимална заплата.работят на квадратен метър заплаща се по усмотрение на голеееееемия шеф.Хората от хубаво ли се захващат с такива криминали.