Last news in Fakti

18 Февруари, 2017 14:30 961 4

Откраднаха инвалидната количка на тригодишно дете

  • инвалидна количка-
  • дете-
  • кражба
Откраднаха инвалидната количка на тригодишно дете - 1

Откраднаха инвалидната количка на тригодишно дете. Кражбата е извършена в четвъртък вечерта, съобщава Нова телевизия.

Малкият Денис е роден с хидроцефалия и спина бифида. Може да се оправи, но му трябва дълга рехабилитация. Той е одобрен за подпомагане и от благотворителната инициатива на президента "Българската Коледа". "Това ни дава шанс", казват родителите на момченцето. Оказва се обаче, че докато хора от цяла България опитват да помогнат на детето, все пак се е намерил човек, който да посегне на количката на Денис. А той не може без нея.

Количката на Денис стояла във входа на блока, в който няма асансьор, от много време и никой не я пипал. Количката е скъпа, предоставена е на семейството от социалните служби, за да се чувства детето добре, тъй като Денис има изкривяване на гръбначния стълб.

"Човекът, който е взел количката, може би не знае за какво става въпрос. Много ни е трудно без нея", казва майката на момченцето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пена

    3 0 Отговор
    До там ли стигнахте простаци?Ако поне малко разум ви е останал намерете насин да я вьрнете.
  • 2 Стефан

    4 0 Отговор
    Съгласен съм да помогна за нова дайте координати
  • 3 qqqqq

    4 0 Отговор
    Дойде време да се строят бесилки. Инъче оправия няма.
  • 4 Николай

    2 0 Отговор
    Заслужават да им счупиш краката и ръцете