934 2

Обвиненият за убийството на Георги остава в ареста

Мартин Христов

Софийски градски съд остави в ареста Йоан Матев, обвинен в убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина на 2 юни 2015 година.

Матев се яви в СГС заедно със своите адвокати Илия Илиев и Станислав Гюров.

Според прокуратурата деянието е извършено по хладнокръвен начин и има опасност той да извърши ново престъпление или да се укрие, затова поиска най-тежката мярка "задържане под стража".

От нищо не се крия, от нищо не бягам, заяви пред магистратите Йоан Матев и поиска по-лека мярка от съда, за да може да продължи с образованието си и да работи.

16-годишният младеж Георги Игнатов бе намерен мъртъв на 2 юни 2015 година на пейка в Борисовата градина в столицата. Сигналът на телефон 112 бе подаден около 12.00 часа на обяд, а веднага след първоначалния оглед органите на реда установиха, че младежът е починал вследствие на прободна рана в областта на сърцето.

София / България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пламен
  Отговор
  1 00:11  25.02.17
  Белята да го удари по тиквата в затвора дано...
 • Владо
  Отговор
  2 14:23  25.02.17
  "Публикувано във факти.бг: От нищо не се крия, от нищо не бягам, заяви пред магистратите Йоан Матев и поиска по-лека мярка от съда, за да може да продължи с образованието си и да работи." ... та къде казваш беше през тези 2 години, докато снимките ти висят във фоайетата на всички училища и те търсят кой си??? ГНИЙ!!!

Напиши коментар:


Публикувай