4 658 10

Директорка прикрила Йоан, лично му давала съвети

Мартин Христов

Година и половина съученици, близки и дори от директорът на училището, в което е учил, са прикривали Йоан Матев – 19-годишният младеж, заподозрян в убийството на 15-годишния Георги Ингатов в Борисовата градина на 2 юни 2015 г., съобщи БТВ.

Това стана ясно днес на гледането на мярката за неотклонение на Матев, след като съдът изчете всички събрани доказателства по делото.

Съучениците на Матев са го разпознали от записите от камерата, които бяха разпространени от полицията, но са мълчали. От страх.

Те са споделили с директорката, но тя им е забранила да казват каквото и да било. Дори тя лично е посъветвала Йоан да си извади бележка, че не е бил на училище на 2 юни.

Една от съученичките му обаче не издържа на напрежението и информацията стига до полицията. На напрежението не издържа и брат му, който го издава.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • www
  Отговор
  1 19:58  24.02.17
  Ако това за директорката на училището е верно, то тя е за затвор и отнемане на права да се занимава с обученаване и възпитаване.
 • Гост 007
  Отговор
  2 22:02  24.02.17
  Това я прави автоматично съпричастна към случая съответно и помагане и прикриване на виновен което е еквивалентно на същото деяние
 • Гоги
  Отговор
  3 00:01  25.02.17
  В кафеза, ще усети любовта изрода мръсен..
 • Владо
  Отговор
  4 14:28  25.02.17
  Тези които са го прикривали са също толкова виновни, колкото и самият извършител. Иска ми се Госпожа Директорката да може да каже няколко думи в своя защита пред телевизията и ако драгите зрители преценят че е невинна да ѝ се размине. За мен тя е виновна!

 • Спиро
  Отговор
  5 14:59  25.02.17
  Чудя се, до колко трябва да е деградирал човек, за да прикрива убиец на дете? А този човек е и директор на училище? Странно и страшно. Всички ние му се доверяваме да изучава и възпитава нашите деца.
 • амиии
  Отговор
  6 22:34  26.02.17
  Сега да не излезе, че всички са знаели, но са го прикривали. Още в началото се писа, че извършителят е от елитарно семейство и ще му се размине. Да не излезе вярно немислимото, че и полицията е знаела кой е убиеца, но го е прикривала.
 • Някой
  Отговор
  7 03:35  27.02.17
  Абе хора, защо не проумявате че това е България!?
 • Карли
  Отговор
  8 11:37  27.02.17
  ТАЗИ СУТРИН ПО ПО РАДИО " ХР.БОТЕВ" ДИРЕКТОРКАТА НА ПСИХИАТРИЧНАТА КЛИНИКА НА 4- КМ. КОМЕНТИРА СЛУЧАЯ С УБИЙСТВОТО. СПОРЕД НЕЯ, ТОВА УЧИЛИЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ- НЕ МОЖЕ УЧИТЕЛИ И ДИРЕКТОРИ ДА ЗНАЯТ ЗАТОВА И ДА МЪЛЧАТ. ТЕ СЕ ЯВЯВАТ УКРИВАТЕЛИ НА ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ТАЗИ НАЦИЯ ВЪРВИ НА ПО ГИБЕЛ. ПОСЛЕ СЕ ОПЛАКВАМЕ , ЧЕ РУСНАЦИ И АМЕРИКАНЦИ СА НИ ВИНОВНИ. АКО НЕ БЕ ПОМОЩТА НА ФБР ПРИ РАЗЧИТАНЕ / ИЗЧИСТВАНЕ / НА СНИМКИТЕ , СЛУЧАЯ ЩЕ Е В МИНАЛОТО.
 • Ян Бибиян
  Отговор
  9 14:37  27.02.17
  И как човек да очаква да научат дедето му на нещо в нашите училища, като не останаха достойни и с морал педагози и преподаватели в тази страна. За съжаление това е печално и всички участвали в укриването на убиец заслужават съпричасно с убиеца да получат присъди.
 • Една българка
  Отговор
  10 17:41  27.02.17
  Както сме я подкарали,ще си закрием и държавата за срамотите,да се събудим най после,хора!

Напиши коментар:


Публикувай