Last news in Fakti

28 Февруари, 2017 03:01 13 171 10

Откриха трупа на полугола жена

  • труп-
  • жена

Труп на жена е открит в местността Лиляшка могила край Враца, пише BulNews.bg.

Безжизненото тяло на 51-годишната Даниела е намерено към 7 часа на 27.02 . Съседка се натъкнала на ужасяващата гледка на пътя пред дома на жената. На мястото веднага почерняло от ченгета.

В момента мъртвата жена все още лежи на земния път полугола – облечена само анцуг и чорапи.

Все още се изяснява каква е причината за смъртта. Една от версиите, по които работят разследващите, е инфаркт след употреба на алкохол, тъй като според съседи жената често си е попийвала.

Не е изключено обаче и да става въпрос за убийство. Местните шушукат, че жената често си патила от лютия нрав на мъжа си Николай, който редовно й посягал. Когато сутринта съседката, която намерила тялото, му се обадила по телефона да го уведоми за трагедията, той й затворил с думите "Махай се".

Тепърва предстои пъзелът на зловещия случай да се нареди. Районът е отцепен и на мястото има патолози и криминалисти, които провеждат огледи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Убаво в ЕС! Ама де да сме го знаели ?

    36 18 Отговор
    Е най- после заеха да се виждат ЦЕННОСТИТЕ! Че то до сега ко беше? Социализъм ! За всички образование, работа, отпуски, медицина и пенсии! Че туй живот ли беше? Днеска е живота - Свобода! Като куче бездомно - кеф ти надолу, кеф ти магове, вър на Майк си ....... . Никой не го е еня! Свобода бе баджанак! Нито ти да си жив нито аз да съм умрял! ДеРмокрация, най-после дойде и при нас!

    Коментиран от #2, #3, #5, #9

  • 2 Карли

    23 23 Отговор

    До коментар #1 от "Убаво в ЕС! Ама де да сме го знаели ?":

    Ето едно тролче, което се чуди как да си изкара рублите. В Рассия е още по-хубаво, насилват малолетни в елитни столични училища, водачът нощните вълци се оказа гей, серийни убийци бродят десетки години, продължителността на живота е под 50г. По-добре ще сме в Евразия, на свобода да си пием препарата за почистване на вана. Да не умират така от прост алколохилзъм у Северозапада!!!!!
  • 3 Йоцо

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Убаво в ЕС! Ама де да сме го знаели ?":

    А какво общо има ЕС? Може и CETA да обвиним. Свободата ти зависи от теб самият, баджанак, не чакай някой да ти налива в устатата, а ти да седиш.
  • 4 Георги

    10 0 Отговор
    Ами ще открият не един а още много трупове като няма закони и наказания.
  • 5 Оня за 1

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Убаво в ЕС! Ама де да сме го знаели ?":

    Абе човек, какво общо има социализъма диктатура на БКП и ЕС? Всичко е до възпитанието, морала на човека. При соца знаеш ли също колко побои имаше, кражби, по-големите биеха по-малките ученици, ти какво ги разправяш, че соца бил меден и маслен? Единственните хубави неща бяха че се наказваха поне повечето престъпници, пазеше се границата. Нямаше други плюсове. нямаше безплатно образование и медицина - майките бащите труженниците ги плащаха. Работа ис ега има. Но я опитай да правиш бизнес? да речем опитай изковеш няколко подкови, излез на сергия пред вас и ги продай? ще дойдат от НАП, Общинска полиция и ще те захвана- дай фирма, дай касов, дай лиценз, дай тротоарно право и други рекети. Нищо не върви в тая бюрократична тоталитарна държавица, освен който съумее да скрие от дребния бизнес доходи от рекета, а едрите не ги закачат щото повечето са все ДРУГАРИ и синчетата им. какво си заплакал за тоя соц? Сега е по-добре, но си показаха вандалският характер много хора. При соца бяха същите, но не смееха да се разпасват толкова - сега се освободи това в тях. Каквито са сега, такивас а били и преди! Никакъв соц нямаше - имаше диктатура концлагер. Социализъм е друго нещо, като идея. Имаше привилегирована бКП ДС класа и останалите пчелички слуги. Ако ти харесва, върви в КНДР! Там ще видиш СОЦИАЛИЗЪМА на Живков наяве при Ким Чен Ун.
  • 6 Гост

    1 5 Отговор
    Враца,ко сакаш

    Коментиран от #7

  • 7 Враца

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Нещо против Враца ли имаш?
  • 8 БАЙ ГАН4О

    11 7 Отговор
    Смотаняци,при соца хората бяха добре,а сега при ЕС са добре престъпниците.Това е голата истина,колкото и да не ви харесва.

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ХОЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "БАЙ ГАН4О":

    При соца хората гниеха в лагери. Сега мутрите престъпници са бившите комунисти. Защо на запад няма мутри, а само в соц-лагера????