Last news in Fakti

1 Март, 2017 20:06 3 665 6

Поптодорова хваната 3 дни след кражбата

  • елена поптодорова-
  • кражба-
  • варшава
Поптодорова хваната 3 дни след кражбата - 1

Полската полиция е записала кражбата, извършена от гражданка на България в района на летището на Варшава

Елена Поптодорова е била задържана за кражбата три дни, след като я е извършила. Това става ясно от отговор на полската полиция до в. „Стандарт”.

„Полската полиция записа кражба, извършена от гражданка на България в района на летището на Варшава. Инцидентът е станал на 24-ти февруари. В един от безмитните магазини е открадната козметика на стойност 1600 злоти (370 евро)”, посочват от полската полиция.

„След установяване на идентичността на заподозряната, тя е задържана на 27-ми февруари около 4 часа следобед в района на летището. Жената се призна за виновна, върна откраднатите продукти и доброволно прие глобата. След приключване на процедурите, тя е освободена”, посочват от полската полиция.

Те са категорични, че кражбата е извършена три дни преди задържането на Поптодорова.

От полицията посочват още, че не могат да дават информация за личните данни на заподозрян или провинил се, тъй като това противоречи на полските закони. Документът е подписан от Томаш Олешчук.

Идентифицирането на бившата ни посланичка в САЩ вероятно е станало чрез система за лицево разпознаване от охранителните камери на международното летище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЗ САМ

    21 2 Отговор
    Типично за комунист - краде и лъже !
  • 2 лява ръка десен джоб

    28 1 Отговор
    Скалъпенката й версия дълго не издържа!!! Стана ясно, че не е така както казва, че държала стоката и улисана в телефонен разговор излязла и я хванали хаха Баш си си я е гепила и си е тръгнала и не е допускала, че ще я хванат след 3 дена.
    Сега тези които я защитаваха, какво ще кажат !?
    Позорна история да беше някоя циганка иди дойди, ама тая уж "елитна" дипломатка - Срам !
    От външно вместо да мълчат да й вземат дипломатическия, какви са тия глупости за пожизненост? И да я отзоват, ако заема някоя длъжност във външно !
  • 3 Иван

    21 1 Отговор
    Те цялата държава изкрадоха и унищожиха всичко ,че на няква козметика басма ще цепят . Ама така е като са случили на бракуван народ ,щото не е луд тоя дето яде баницата .
  • 4 левичар

    25 0 Отговор
    Нинова да отива и да си я прибира, докато не е направила още някоя глупост.
    Срам, голям срам.
  • 5 Питанка

    11 0 Отговор
    Защо външния министър мълчи като пън в тази ситуация. Има ли министър има ли министър председател в тази държава? Посланиците трябва да издигат имиджа на държавата си, затова им плащат тези тлъсти заплати и един куп придобивки. Поптодорова прави точно обратното. Защо никой не направи оценка какво е свършила за толкова години на този пост. В нормалните държави ще последват мигновенни оставки на външния министър и на съответният посланик.
  • 6 Другар

    3 0 Отговор
    Това не е кражба,това са тренировки за след изборите.БСП са крадливи с.ине!Само БСП,те ще ни научат как се краде.