5 Март, 2017 03:00 1 913 3

Изпечен измамник от Бургас гастролира из страната

  • измамник-
  • бургас

Изпечен измамник от Бургас гастролира във Велико Търново, като отмъкна 887 лева, уедрявайки пари с пръсти на факир. Той е задържан от криманилистите в града, след като е обикаял по търговски обекти с молба служителите да му уедрят банкноти. Докато ставала размяната, той успявал да заблуди хората и ги завличал с пари, пише burgasinfo.com.

Бургазлията е 52-годишен, многократно осъждан, с 25 регистрации за измами. След доклад на материалите в прокуратурата измамникът е привлечен като обвиняем.

Задържан е за срок до 72 часа. Работата по документиране на престъпната му дейност продължава. Преди години служители на офиси в центъра на Бургас пропищяха от възрастен мъж, който с миловидно изражение успяваше да ги оплете в лъжи, че има спешна нужда от уедряване на пари. Добронамерени бургазлии пропищяха след услугата, която уж му направиха.

Мошеникът винаги успявал така да извърти нещата, че последното броене на сумата да е извършено винаги от него. Веднага, след като напускал търговския обект, служителите разбирали, че са останали ощетени с част от сумата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИЯТ

    10 0 Отговор
    Е, многократно осъждан с 25 регистрации за измами - Кое му е по-различното на 26-тата регистрирана измама?
    Айде, другия месец да мине 30 регистрирани измами!
    Не е ли ясно, че е рецидивист?

    Коментиран от #3

  • 2 OMG WTF

    10 0 Отговор
    25 "регистрации"?!? Още след втората е трябвало да се раздели с едната си ръка...
  • 3 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ИЯТ":

    Не е рецедивист а обикновен, обигран циганин крадец ! Затова не е в затвора !