1 584 3

Изпечен измамник от Бургас гастролира из страната

Мартин Христов

Изпечен измамник от Бургас гастролира във Велико Търново, като отмъкна 887 лева, уедрявайки пари с пръсти на факир. Той е задържан от криманилистите в града, след като е обикаял по търговски обекти с молба служителите да му уедрят банкноти. Докато ставала размяната, той успявал да заблуди хората и ги завличал с пари, пише burgasinfo.com.

Бургазлията е 52-годишен, многократно осъждан, с 25 регистрации за измами. След доклад на материалите в прокуратурата измамникът е привлечен като обвиняем.

Задържан е за срок до 72 часа. Работата по документиране на престъпната му дейност продължава. Преди години служители на офиси в центъра на Бургас пропищяха от възрастен мъж, който с миловидно изражение успяваше да ги оплете в лъжи, че има спешна нужда от уедряване на пари. Добронамерени бургазлии пропищяха след услугата, която уж му направиха.

Мошеникът винаги успявал така да извърти нещата, че последното броене на сумата да е извършено винаги от него. Веднага, след като напускал търговския обект, служителите разбирали, че са останали ощетени с част от сумата.

Бургас / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ИЯТ
  Отговор
  1 08:48  05.03.17
  Е, многократно осъждан с 25 регистрации за измами - Кое му е по-различното на 26-тата регистрирана измама? Айде, другия месец да мине 30 регистрирани измами! Не е ли ясно, че е рецидивист?

  Коментиран от #3

 • OMG WTF
  Отговор
  2 12:30  05.03.17
  25 "регистрации"?!? Още след втората е трябвало да се раздели с едната си ръка...
 • незнайко
  Отговор
  3 14:17  07.03.17

  До коментар #1 от "ИЯТ":

  Не е рецедивист а обикновен, обигран циганин крадец ! Затова не е в затвора !

Напиши коментар:


Публикувай