Last news in Fakti

7 Март, 2017 15:59 1 606 1

Хванаха шофьор, убил пешеходец и избягал

  • шофьор-
  • убил-
  • пешеходец-
  • избягал

След 2-седмично издирване полицията откри шофьора, който на 20 февруари уби с колата си 55-годишен мъж край село Иваняне и избяга от местопроизшествието.

Шофьорът е 39-годишен мъж, на когото е наложена парична гаранция от 500 лв. и забрана да напуска страната, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Повдигнато му е обвинение по чл. 343 от Наказателния кодекс – за причинена по непредпазливост смърт при управление на автомобил.

Сигнал за инцидент беше подаден на 20 февруари, малко преди 20 ч. Пристигналите на място полицаи място установиха, че е загинал мъж на видима възраст около 55 години, който не е имал документи за самоличност у себе си, нито мобилен телефон.

Версиите, по които се водеше разследването бяха две – именно, че мъжът е блъснат от автомобил, чийто шофьор е избягал след това, или че мъжът е бил убит на друго място, а после трупът му – изхвърлен на пътя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Магистрат

    4 0 Отговор
    Ето за такова престъпление си трябва 20 годинки,а не 500 лв гаранцийка драги ми "Магистратчета"