Last news in Fakti

11 Март, 2017 12:21 1 554 4

Зверски пребиха с бухалки общински съветник от Петрич

  • линейка-
  • съветник-
  • петрич

Мъжът е в тежко състояние

Зверски пребиха с бухалки общински съветник от Петрич - 1

Общински съветник от Петрич е в болница след жесток побой, съобщи Нова телевизия. Росен Стоянов е нападнат от двама маскирани мъже, които са го нападнали пред спортната зала в града, където човекът минавал, за да остави детето си да спортува. Все още не е ясно дали то е станало свидетел на побоя.

Мъжът е в тежко състояние. Нанесен му е побой с бухалки.

„Има наранявания на главата, счупени кости, кръвонасядания. Той е с амнезия – не помни какво му се е случило. Засега не се налага операция”, каза в предаването „Събуди се” д-р Иван Петров, завеждащ хирургично отделение.

Росен Стоянов все още не е разпитан от полицията. Според органите на реда побоят не е заради работата му като общински съветник, а заради личен конфликт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 бг идиотизъм

    12 3 Отговор
    Каквато и да е причината е 99% сигурно, че си е заслужавал тупаника. Всички властимащи в БГ са нагли, арогантни, безпардонни тарикати, неуважаващи и нехаещи за "простолюдието". И понеже се чувстват безнаказани за всичките си отвратителни постъпки с тях трябва да се действа по този начин. Сега вече общинарят няма да е толкова "велик".
  • 3 извинете

    2 0 Отговор
    АЗ СИ МЕЧТАЯ ДА НАПРАВЯ ТАКА С ЕДИН ПЛОВДИВСКИ БИЗНЕСМЕН гн. ПЕТКО ДИМИТРОВ
  • 4 1992

    5 0 Отговор
    като няма полиция съд и присъда идват бухалките. бас хващам, че няма да има присъда по случая. човека да се изнася поне на 300км. от този град щом има жена и деца.