Last news in Fakti

14 Март, 2017 13:55 1 347 0

Баща и баба отвлякоха бебе от дома на майка му

  • отвлечено-
  • бебе

Баща и баба са отвлекли 4-месечно момиченце от дома на майка му, съобщиха от ОД на МВР – Русе.

Вчера около 10:03 часа в Районно управление „Полиция” – Сливо поле е получен сигнал по системата на тел. 112,, че в село Кошарна дете е било отвлечено от дома на майката от неговия биологичен баща – 22-годишния с инициали С.Г.

За проверка на сигнала веднага е сформирана и изпратена на място дежурна оперативна група от РУ – Сливо поле. В хода на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че около 09:30 часа вчера в село Кошарна, в дома на 23-годишната майка са отишли 22-годишният мъж и майка му Г.А. на 43 години.

След възникнал скандал те са отвели 4-месечното момиченце и са напуснали жилището.

При последвалите издирвателни действия, проведени съвместно от служители на РУ – Сливо поле и полицейския участък в с. Червена вода, детето е установено в с. Тетово в дома на С.Г., а след това е върнато на майката.

По случая е образувано досъдебно производство срещу С.Г. Работата продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА