1 878 4

Подозрения за полицейски чадър над наркодилър в София

Мартин Христов

Рутинна проверка на пътя доведе до подозрения за полицейски чадър над наркодилър в София. Наша зрителка засне как униформени проверяват млад мъж в квартал "Овча купел". В колата му е открит пакет с неясно вещество.

Повод за съмненията става телефонен разговор на един от полицаите, след който младежът е освободен, съобщи БТВ.

„Не мога да го направя това. Не мога”. Точно тази реплика кара един от очевидците да остане с включен телефон при проверката. Настоява за анонимност.

„Дадоха телефона на мъжа полицай... и му предлагаха нещо. Може би пари, може би нещо друго, не знам. И той каза: „Не, аз нищо не искам". Другото, което чух в момента, в който започнах да записвам, беше: „Това не е марихуана, така че не се притеснявайте”, разказва свидетелката.

Проверяваният шофьор е категоричен, че не носи наркотик в пакета, а на записа и репликите на очевидците полицаите реагират остро.

Свидетелката е убедена, че проверката продължава по протокол най-вече заради включения за запис телефон.

От МВР отказали коментар. Обяснили само, че шофьорът е спрян при рутинна проверка.

При тази проверка полицаите разбрали, че шофьорът е със серия неплатени глоби. Затова срещу него е образувано бързо производство. Колкото до съмнителния пакет - той е пратен за експертиза.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Spravedliviq
  Отговор
  1 20:24  14.03.17
  Te sa v kombina s tqh,vsi4ki go znaqt.
 • Мафия
  Отговор
  2 21:27  14.03.17
  Очевидно е, че МВР държи каналджиите, наркопласиорите, крадците на коли и т.н. Така се е разделило едни плачат за костюми и заплати, други контролират престъпността. Закриване
 • варви пеша и вижда
  Отговор
  3 08:13  15.03.17
  Полицаи стават хора със средно образование нямащи никакви умения като се урежда това с познати в системата. Така са на служба, пенсинират се рано и после със знанията стават охранители и са хем на пенсия хем на заплата. ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ ИМАТ СЕМЕЙСТВА И ПОЗНАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ. КАКЪВТО Е ШЕФА И МИНИСТЪРА ТАКИВА СА И ПОЛИЦАИТЕ. Полицаи с кореми, полицаи 60 кг. с дрехите........Само бият слабите и ближат газа на богатите. Най-унизителната професия - да си пас за наркодилъри и сутеньори. Да ги знаеш кои са и те да знаят, че ти ги знаеш. А с продавачите на цигари без бандерол по пазарите е най-фрапиращо. Там се прожектират трагикомедии. Също и с проститутките по булеварда до стадион черно море у Варна лятото след 23.00 часа...........Ама те полицаите не знаят.
 • ченгел(а)
  Отговор
  4 08:44  15.03.17
  Да го д.хат куките.като ти потрябват ги няма.ама за някои рушветче са по много

Напиши коментар:


Публикувай