Last news in Fakti

17 Март, 2017 16:44 7 511 11

Бизнесмен, осъден за убийство на пътя, избяга като братя Галеви

  • атанас щерев-
  • антоанета димитрова-
  • убийство

Бившият шеф на общинското дружество "Бургасинвест" Атанас Щерев, който бе осъден на три години затвор, заради убийството на пътя на 18-годишната Антоанета Димитрова, е изчезнал и е обявен на общодържавно издирване, съобщи Радио Бургас, позовавайки се на собствени източници.

Ефективната присъда на Щерев влезе в сила през декември м.г., след като бе потвърдена от Върховния касационен съд (ВКС), но изпълнението на наказанието не е преведено в сила веднага, от което се е възползвал Щерев.

Атанас Щерев е неоткриваем и за прокуратурата, която го е обявила за общодържавно издирване, потвърди говорителят на Окръжната прокуратура в Бургас Красимира Кателиева, цитирана от Радио Бургас.

Съществуват предположения, че той е в Германия, където развиваше бизнес, според неофициална информация има жилище, което обаче се води на негов близък.

Щерев се опита да избегне влизането в сила на присъдата и настоя тя да се отложи с половин година, за да приключи важен проект, който изпълнявал. Искането му бе обявено за абсурдно и отхвърлено от магистратите, но все пак Атанас Щерев е намерил начин да избяга от правосъдието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кольо

    35 1 Отговор
    Атанасе, атанасе ....Господ те вижда, куче прокажено.
  • 2 Гост

    32 1 Отговор
    Боклук, ама с такова правосъдие какво да очакват близките на загиналото момиче, тое на въжето а около него всички съдии да ги обесят
  • 3 Fanetti Mazakura

    25 0 Отговор
    Не е виновен той, всеки се опитва да отърве кожата- нормално. Виновен е съдията, който го е пуснал. Спомняте ли си случаят със съдийката, пуснала турския тираджия, който уби ДВАМА под домашен арест? Нали щяха да и търсяст отговорност, какво стана? Докато не работи съдебната система, нито една друга система в България няма да работи.
  • 4 венци

    17 0 Отговор
    Неоткриваем за прокуратурата????Ми то пък някой сигурно се е засилил да го търси...
  • 5 бай Пешо

    11 2 Отговор
    Напълно съм съгласен с мнението на останалите, но мисля че е време за тежки престъпления които предвиждат не условно наказание а затвор да се предвиждат по строги мерки до постановяването на присъдата-гаранций от сорта....за убийство,грабежи,изнасилвания от порядъка на 100к и нагоре защото с тия 2-5-10к и дом. арест за накачания предвиждащи от 5г.и нагоре са смешни просто.Колегата е прав на никой не му се лежи в затвора.Каква я тая държава където за двойно убийство па макар и непредоумишлено съдът пуска под дом. арест или за грабеж на 100к лева гаранция от 5к лева.Наскоро научихме как в ДЕМОКРАТИЧНА държава като Германия за убийство след катастрофа по време на тъй прословутите гонки с коли съдът постанови ДОЖИВОТ на двамата сътезатели при все че само единият е извършил удара в колата на загиналият.Енали все гледаме на там и искаме да сме като тях или искаме само доходите им а правилата да си останат нашите.Не може да нарушаваме каквото и да е и да си викаме ....с пари всичко се оправя...защото рано или късно и на нас може да се случи нещо и после като се отърве виновника да викаме ...ето тя дъпжавата е корумпирана ....не Държавата а ние сме виновни защото Тя това сме Ние
  • 6 ТоШибиян

    1 9 Отговор
    Бе човека е невинен карал си колата е неква луда е хукнала да търчи пред колата и хоп човека виновен бил
  • 7 Дегенерат

    3 0 Отговор
    .ахти и примитивната физиономия...
  • 8 luda

    6 0 Отговор
    Pojelavam ti sledvashtiqt pat LUDATA da E NQKOI TVOI BLIZAK CHOVEK,DA VIDIM DALI SHTE GOVORISH TAKA
  • 9 гостът

    7 0 Отговор
    След всяка присъда съдът дава време на обвинения да се покрие.Личен опит.
  • 10 незнайко

    4 0 Отговор
    ПАРИТЕ И ТЯХНОТО ЗНАЧЕНИЕ , Е ИЗВОДА !
  • 11 FUCK OF

    5 0 Отговор
    ТОЗИ БОКЛУК ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ДА Е ВИСНАЛ НА ВЪЖЕТО....ДА СЕ ВЪВЕДЕ В СИЛА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА....САМО ТАКА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ....КАКТО Е КАЗАЛ ГОЛЕМИЯ НИКОЛАЙ ХАЙТОВ.....,,ИЗТЪРВЕМ ЛИ БЪЛГАРИЯ,ИЗТЪРВАЛИ СМЕ ВСИЧКО'' ВСИЧКО ОТДАВНА Е ИЗТЪРВАНО И САМО ТВЪРДИ,ДРАКОНОВСКИ МЕРКИ ЩЕ ОПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА....НЯМА НАЧИН...ПРОСТО НЯМА ДРУГ НАЧИН....