1 082 3

Банков служител предотврати ало измама

Мартин Христов

Алоизмама с голяма сума пари в Карнобат е предотвратена благодарение на банков служител. Случката се разиграла вчера следобед, когато 67-годишната карнобатлийка отишла до клона на финансовата институция притеснена и поискала да изтегли 17 хил. лв. от личните си спестявания, съобщиха от ОД на МВР - Бургас.

Малко по-рано жената е получила обаждане по домашния си телефон от непознат, който се представил за полицейски служител. Той я измамил по познатата схема, като й поискал съдействия за залавянето на алоизмамници. Непознатият поискал жената да остави всичките си пари в торбичка до контейнер за смет, разположен на улицата в близост дома й, като задържането щяло да се осъществи щом измамниците вземели парите.

Съпругът на 67-годишната карнобатлийка поставил сумата от 2500 лева в торбичка и я оставил до казана. Впоследствие жената получила нови указания по телефона да изтегли спестяванията си, но била препятствана от банковите и полицейски служители. Работата по случая продължава от служители на Районно управление-Карнобат.

Бургас / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 10:51  21.03.17
  А като е била възпрепядствана от полицайски служители, защо не са отишни наистина при кофата за смет с маркирани фалшиви пари нещо да хванат мулето и там по веригата нагоре.

  Коментиран от #3

 • Руснака
  Отговор
  2 09:10  22.03.17
  И продължават да се лъжат , ей...прост народ. Не се научиха
 • вуйчо ваньо
  Отговор
  3 12:23  22.03.17

  До коментар #1 от "Гост":

  Защото са тъпи галоши те ако имаха малко мозък до сега да са организирали 50-100 акции и да се преключи с тези цигани. Измамите за които ни уведомяват от МВР са 1/10 от действително извършените. Ало измамниците въртят милиони вече и никой от властта не предприема никакви действия.. Но ще дойде време и ще оберат и техните родители.

Напиши коментар:


Публикувай