21 Март, 2017 16:12 1 132 0

Започна поредното дело срещу Кирчо Киров

  • кирчо киров-
  • дело-
  • нрс-
  • националната разузнавателна служба

Бившият директор на НРС е обвинен в разгласяване на държавна тайна

Започна поредното дело срещу Кирчо Киров - 1

При закрити врата в Софийския градски съд започна поредното дело срещу бившия директор на Националната разузнавателна служба Кирчо Киров, предаде БНР. То е заради негово телевизионно интервю през 2014 г., в което, според прокуратурата, той е разгласил държавна тайна.

"Обясних един случай, който имаше в Иран с български гражданин, който беше заловен за транспортиране на наркотици. Това е един документ с най-общо съдържание, който два месеца след като аз съм говорил по телевизията, му е изтекла класификацията. Това е всъщност делото. Това е част от войната, която днешното ръководство на НРС води срещу мен и моето семейство", каза Киров, срещу когото се водят още две дела и едно разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА