1 952 2

Пловдивчанка се барикадира в дома си, брани с нож запаси от марихуана

Мартин Христов

Полицаи откриха мини наркодепо в дома на психоболна пловдивчанка. Преди това 31-годишната жена се барикадирала в дома си до Младежкия хълм и заплашила полицаите, пристигнали на адреса, с нож, пише Трафикнюз.бг.

Служители от Второ районно били извикани на адрес, тъй като жената нападнала своя съседка. Възрастната жена направила забележка на младата си съседка, която вдигала шум. Тя се ядосала и й забила юмрук в лицето. Тогава пострадалата се обадила на 112.

Полицаите пристигнали и след като обезвредили агресивната домакиня, влезли в апартамента й. Там се натъкнали на наркотици и приспособления за разпределянето им на дози. Униформените намерили везни, глиндери, буркани с тайници и др.

Общото количество открита марихуана в жилището е над 11 грама. Докато полицаите обискирали апартамента, там пристигнал и 23 -годишен младеж, с когото жената живеела. Той също носел в себе си кутийки с "трева" и е задържан. Жената е изпратена за лечение в психодиспансера.

Двойката се нанесла преди няколко месеца в блока, съседите не ги познават. "Бяха доста шумни и невъзпитани" коментираха те.

Пловдив / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • МВР
  Отговор
  1 11:19  22.03.17
  Е много сериозна акция на полицията - открили 11 грама "трева", скрита в тайници (?).
 • иван
  Отговор
  2 18:50  23.03.17
  и ченгетата запалили лулата на мира ама им дошло късо.вече не можете да излъжите хората с тъпите акций и посни новини

Напиши коментар:


Публикувай