21 Април, 2017 13:11 1 427 3

Прокуратурата нищи пожара в ресторанта, в който беше прострелян Митьо Очите

  • пожар-
  • ресторант-
  • митьо очите

Районна прокуратура – Несебър започна досъдебно производство срещу неизвестен извършител за огнената стихия, обхванала снощи част от заведението, където преди година стреляха по Димитър Желязков – Очите. От държавното обвинение съобщиха, че в момента се изчакват експертизите по случая, но огледите на криминалистите са установили, че някой нарочно е драснал клечката на "4 you", пише flagman.bg.

Интересното е, че основните щети след пламъците са във фоайето на „Вила Бонита”, в чийто приземен етаж се намира ресторантът. То буквално е погълнато от огъня.

Унищожени са мебелите, има щети по асансьорите, а мазилката е окапала от високата температура. Входът на сериозно пострадалата сграда се намира между заведението на Божидар Георгиев – Кравата и студиото за татуировки на дясната му ръка – Иван Терзийски.

Самите поражения върху "4you" не са сериозни по всяка вероятност ресторантът ще може да отвори врати за началото на летния сезон. Засегната от пламъците е единствено дървената конструкция, с която е покрита градината на "4you".

Хладилните витрините вътре работят, а инвентарът изглежда непокътнат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4ми

    3 1 Отговор
    ТАКСАТА ТАЗ ГОДИНА ПРИ МЕН.
  • 2 007

    0 0 Отговор
    Сезон 2017 г. двойно повече командировани полицай в СЛЪНЧЕВ БРЯГ престъпността се активира отново.
  • 3 АРЕСТИ ЗАТВОР

    0 1 Отговор
    ГД БОП И ГД НП всички сме на Слънчев Бряг ЦЯЛО ЛЯТО .