1 052 3

Прокуратурата нищи пожара в ресторанта, в който беше прострелян Митьо Очите

Мартин Христов

Районна прокуратура – Несебър започна досъдебно производство срещу неизвестен извършител за огнената стихия, обхванала снощи част от заведението, където преди година стреляха по Димитър Желязков – Очите. От държавното обвинение съобщиха, че в момента се изчакват експертизите по случая, но огледите на криминалистите са установили, че някой нарочно е драснал клечката на "4 you", пише flagman.bg.

Интересното е, че основните щети след пламъците са във фоайето на „Вила Бонита”, в чийто приземен етаж се намира ресторантът. То буквално е погълнато от огъня.

Унищожени са мебелите, има щети по асансьорите, а мазилката е окапала от високата температура. Входът на сериозно пострадалата сграда се намира между заведението на Божидар Георгиев – Кравата и студиото за татуировки на дясната му ръка – Иван Терзийски.

Самите поражения върху "4you" не са сериозни по всяка вероятност ресторантът ще може да отвори врати за началото на летния сезон. Засегната от пламъците е единствено дървената конструкция, с която е покрита градината на "4you".

Хладилните витрините вътре работят, а инвентарът изглежда непокътнат.

Бургас / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 4ми
  Отговор
  1 15:23  21.04.17
  ТАКСАТА ТАЗ ГОДИНА ПРИ МЕН.
 • 007
  Отговор
  2 14:53  23.04.17
  Сезон 2017 г. двойно повече командировани полицай в СЛЪНЧЕВ БРЯГ престъпността се активира отново.
 • АРЕСТИ ЗАТВОР
  Отговор
  3 15:09  23.04.17
  ГД БОП И ГД НП всички сме на Слънчев Бряг ЦЯЛО ЛЯТО .

Напиши коментар:


Публикувай