22 Април, 2017 10:12 5 508 12

Мъже с бухалки биха мъж в столично заведение

  • бухалка-
  • побой-
  • софия-
  • заведение

Между тях имало конфликт преди това, нападателите избягали

Най-малко четирима мъже с бухалки са атакували столично заведение и са нападнали един от клиентите. Цялата акция се е разиграла в рамките на няколко минути пред смаяните погледи на останалите посетители, съобщава Нова телевизия.

Пострадали са няколко души, които са откарани в "Пирогов", но нараняванията им не са сериозни. По неофициална информация един от мъжете е със счупена ръка.

Нападателите са избягали с две коли в неизвестна посока.

Според разкази на свидетели между мъжете с бухалките и нападнатия имало конфликт още преди инцидента.

Полицията е започнала разследване, както и издирване на двете коли, с които са избягали нападателите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 впечатлен

    35 4 Отговор
    У нас се шири епидемия от едно заболяване, да не кажа извращение, наречено мутрофилия! Наред с педофилията, герантофилията, некрофилията и садизмът то нанася сериозни поражения както на потърпевшите, така и на цялото общество на България. А най-страшно е заболяването, наречено безсилие. От него страда държавата ни! Безпомощност да се справи с извращението мутрофилия и с още доста подобни явления! Затова пък всекидневно слушаме злобни заяждания по повод и без повод, нещо като сеир, с което ни замазват очите.
  • 2 по темата

    22 5 Отговор
    Затова трябва да бъде разрешено оръжието, защото и с оръжие да влезнат, не се знае дали изобщо ще излезнат.
  • 3 газо

    14 4 Отговор
    И кой казваше, че мутри нямало вече!?
  • 4 onq s konq

    5 20 Отговор
    Понеже видно сте възмутени от случая,можеби повече ще ви хареса да хвръкне във въздуха цялото заведение ,или пък да ви пуснат отровен газ в метрото,или пък някой с калашник да изпразни пълнител по вас,КАКТО Е В ПОЧТИ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ,АМЕРИКА,РУСИЯ,ТУРЦИЯ...за близкия Изток да не говорим.Та имате си документ за самоличност с който можете да отидете където си пожелаете- МОЛЯ,СВЕТЪТ Е ВАШ!

    Коментиран от #7

  • 5 Случаен

    12 5 Отговор
    Е един с счупена ръка,ама пострадалите нямат сириозни нараняваня.Господа журналисти ами къде биха колегата ви от НОВА,имаше само една драскотина под дясното око,по тази логика не е трябвало въобще да пускате жалби и т.н.
  • 6 Питам

    17 3 Отговор
    Добре де... от цялата статия единственото нещо с име е .... Пирогов.

    Можеше да е написана и така:"Днес се спречкаха едни с бухалки и едни без. На някой му е счупена ръката. Полицията не знае нищо."
  • 7 dynamo

    2 9 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Така е. Който е имало да яде бой- ял го е. По- добре батки християни дето шамарят, отколкото терористи и чалми.
  • 8 Враг

    3 3 Отговор
    Така не се яде бой без причина, който каквото търси намира
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 abv

    3 4 Отговор
    И с Бойко и без Бойко мутренските времена продължават. Къде е бай Тошо да видим къде ще са мутрите. Няма стах от полиция и наказание и това си е. Има формула но с тези права на човека до никъде няма да я докараме.
  • 11 Густо Майна

    1 1 Отговор
    Големи пичове рийш ли! Четирима с тояги срещу един! Батки ли бяха да ги възпееш, що ли? Като онези другите с журналята. Тези са резил за служебното положение мутра! Резил! Ама той Тато-младши отдавна рече:"лош ма`трял"!
  • 12 Щерьо Минев

    1 0 Отговор
    Към Щерев . Какво олово имаш? Не говори а действай . Ела в фитнес пулс да се разберем но преди това се обръсни а н у . а . Питай за Пацо Z