Last news in Fakti

26 Април, 2017 12:32 1 874 4

Обраха банков офис в сградата на КАТ-Благоевград

  • обир-
  • благоевград-
  • полиция

Задигнатата сума е над 15000 лв.

Обраха банков офис в сградата на КАТ-Благоевград - 1

Банковият офис в сградата на КАТ-Благоевград е бил ограбен тази нощ. Сигналът за обира е подаден в 6.30 часа днес, съобщиха от полицията в града. Задигнатата сума е над 15000 лв.

Сградата на КАТ се намира на входа на Благоевград в посока Симитли.

За случая е уведомена Районната прокуратура.

По неофициална информация открадната сума е около 15 000 лева, съобщи "Струма". Парите са били в малка желязна каса, която е изкъртена и изнесена.

Според разследващите крадецът е бил сам. Той е разбил с т.нар "пачи крак" прозорчето на банковия офис, където се плащат таксите от регистрация на автомобили, изваждане на паспорти и глоби, и е влязъл вътре. Измъкнал е касата и е избягал.

Обирът е станал на метри от дежурните на Второ управление на полицията в Благоевград, чиято сграда е в съседство с тази на КАТ.

Тази сутрин директорът на Областната дирекция на МВР в Благоевград Николай Хаджиев е разпоредил спешна дисциплинарна проверка.

Разследването продължава. Криминалистите са намерили чувал, в който най- вероятно е била пренесена касата. Разпитват се дежурните по това време служители на полицията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост11

    10 0 Отговор
    И кой е спалллллллл 😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 2 ......

    4 0 Отговор
    Поработил малко човека за 15 бона....хвала на таквиз трудещите се.
  • 3 ШАРАН БГ

    2 0 Отговор
    Да откраднат от производител, търговец, от банка - иди - дойди Ама да откраднат от Полицията --мале,мале-е-е срам, голям срам! Веско, я запей : "Родната.... ни пази!"
  • 4 Гост

    3 0 Отговор
    КАТ освен да краде от народа друго не прави. Спинкат иначе хората.