2 Май, 2017 15:34 2 401 8

6 години затвор за бивш кмет, изнасилил момиче

  • кмет-
  • момиче-
  • изнасилване-
  • затвор-
  • 6 години-
  • стрелча-
  • иван евстатиев

Бившият градоначалник на Стрелча Иван Евстатиев е обвинен в изнасилване на 16-годишно момиче

6 години затвор за бивш кмет, изнасилил момиче - 1

Пловдивският районен съд постанови 6 години затвор за бившия кмет на Стрелча Иван Евстатиев, който беше обвинен в изнасилване. Иван Евстатиев е обвивен в изнасилване на 16-годишно момиче.

Родителите на ученичката предявиха и граждански иск от 10 000 лева за неимуществени вреди.

Ето и цялото съобщение на Районния съд в Пловдив:

Районен съд – Пловдив призна подсъдимия Иван Евстатиев за виновен в това, че на 15.01.2016 г. в хотел „Стрелча“, намиращ се в гр. Стрелча, обл. Пазарджик, се е съвкупил с лице от женски пол, ненавършило 18 г., като го е привел в безпомощно състояние – чрез опиване с алкохол, поради което и на основание чл. 152, ал.2, т.1 вр. ал.1 т.3 вр. чл. 54 от НК го осъжда на ШЕСТ ГОДИНИ ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА.

Районният съд призна подсъдимия Иван Евстатиев за виновен в това, че на 15.01.2016 г. в хотел „Стрелча“, намиращ се в гр. Стрелча, обл. Пазарджик, опил с алкохолни напитки – водка, лице, ненавършило 18-годишна възраст, поради което и на основание чл. 193 ал.1 вр. чл. 54 от НК го осъжда на ШЕСТ МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА.

На основание чл. 23 ал.1 от НК определя на подсъдимия Иван Евстатиев едно общо най-тежко наказание в размер на ШЕСТ ГОДИНИ ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА ПРИ ПЪРВОНАЧАЛЕН СТРОГ РЕЖИМ.

Районен съд – Пловдив осъди подсъдимия Иван Евстатиев да заплати на гражданския ищец и частен обвинител И. Б. чрез законния ѝ представител Х. Б. сумата от 10 000 лева, представляващи обезщетение за неимуществени вреди, причинени от престъплението по чл. 152 ал.2 т.1 вр. ал.1 т.3 от НК, ведно със законната лихва от датата на извършване на престъплението до окончателното й изплащане.

Районният съд осъди подсъдимия Иван Евстатиев да заплати на гражданския ищец и частен обвинител И. Б. чрез законния ѝ представител Х. Б. сумата от 2000 лева, представляващи обезщетение за неимуществени вреди, причинени от престъплението по чл. 193 ал.1 от НК, ведно със законната лихва от датата на извършване на престъплението до окончателното ѝ изплащане.

Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15-дневен срок през Окръжен съд – Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    9 0 Отговор
    Леле каква грозна булка ще е тоя!
  • 2 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    7 6 Отговор
    Русофилите во главе с другаря Първанов Стефан Данаилов да съберат по някой лев волни пожертвувания за техния другар и съратник !!! Все пак да не забравяме че той ги събираше под цветовете на руското знаме при откримването на паметника на Жуков в "МАЛКАТА МОСКВА"Стрелча !!!


    Дано след близо 30 години свобода русофилите разберат че вече сме в Европа и за престъпления като това се ЛЕЖИ В ЗАТВОРА !!!
  • 3 ХАСАН

    2 2 Отговор
    Да го дадат в турски затвор.Те там много обичат комунисти и педофили
  • 4 Константин-Ром

    2 4 Отговор
    Нали четете и разбирате че не само циганите вършат престъпления.Много пъти съм казвал че престъпноста няма етност,и с цялата тежест на закона ,хора извършили престъпления,трябва да си понесат наказанията.
  • 5 Враг

    3 0 Отговор
    Сега нека и него да ги изнасилват във затвора,дупе да му е яко на мръсника.
  • 6 гилю

    1 0 Отговор
    Тоя старец ще умре в зандана няма да издържи на тежките условия с сигурност .

    ТОВА Е КРАЯ ЗА ТОЯ ИНДИВИД.
  • 7 вкс

    1 0 Отговор
    Там да хваща по младо -там има .
  • 8 един

    0 0 Отговор
    Леле, колко сте наивни? Този хубавец е на собствена територия, тези 6 години са само за пред публиката, предстои обжалване и нали си е "наш" човек, пък и стар и грохнал, я му дадат 1 година, я не! Съратниците му не считат това за престъпление, това е сигурно. Обвиняват непълнолетното момиче, че е отишло с него в хотела. Накратко казано - мижи да те лажем! Такива като него с лопата да ги ринеш в средите на любимата ви "лява" партия. А колкото до това какво би му се случило в затвора, като го гледам, нищо няма да му се случи, най-много да го набият, ама и това не е сигурно.