Last news in Fakti

3 Май, 2017 16:22 2 270 0

Сгащиха ученици да отглеждат марихуана

  • марихуана-
  • пещера-
  • ученици-
  • непълнолетни

Младежите са от град Пещера

Сгащиха ученици да отглеждат марихуана - 1
Снимка: Shutterstock, изображението е илюстративно

Полицията в Пещера е задържала двама непълнолетни за отглеждане на марихуана. Вчера униформени извършили проверка в местността „Чепински вриз”, където били открити 41 растения марихуана в начална фаза на развитие, като височината им варирала между 5 и 20 см.

При разследването органите на реда установили, че канабисът е отглеждан от двама непълнолетни младежи от родопското градче, съответно на 17 и 15 години. Последвали претърсвания в жилищата на тийнейджърите, като в къщата на по-големия са открити и полиетиленови топчета със семена.

Дрогата е иззета, а с двамата ученици работят криминалисти, както и инспектор „Детска педагогическа стая”. Образувано е дознание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА