Last news in Fakti

5 Май, 2017 16:59 5 186 10

Съдия към колежка: "Мръсна ку**о, ще напълня устата ти с червеи

  • съдия-
  • обиди-
  • колежка-
  • психотест-
  • евелин драганов
Съдия към колежка: "Мръсна ку**о, ще напълня устата ти с червеи - 1

Бившият шеф на Районния съд в Раднево Евелин Драганов ще бъде прегледан от лекари, за да стане ясно дали не страда от психично или психиатрично заболяване.

Това реши съдия Веселина Ставрева от Софийския градски съд (СГС) на финала на делото срещу Драганов, съобщи "Правен свят".

Той е обвинен, че се е заканил да убие деловодителката от районния съд в Раднево Йовка Митева. През септември 2013 г. Евелин Драганов, когато вече не бил ръководител на съда, но замествал председателката на съда Христина Вълчанова, се обадил на Митева, като започнал да я ругае: "Мръсна ку**о, ще ти счупя ръцете и краката... ти какво искаш, да сляза долу и да смачкам майка ти. Ще затрия целия ти род до последното семе...Ще избия цялото ти семейство, ще отрежа главата ти и ще напълня устата ти с червеи".

Това са част от репликите към деловодителката, която според обвинението изпитала силен страх и поискала да напусне работа.

Процесът срещу Евелин Драганов тръгна през лятото на миналата година, но през декември започна отначало, след като един от съдебните заседатели по лични причини не можеше да довърши делото.

Днес и прокуратурата, и защитата бяха готови да пледират, но съдът прецени, че се налага назначаване на съдебно-психиатрична и психологична експертиза на Драганов. Съдия Ставрева иска вещи лица са преценят равнището на интелект на подсъдимия, когнитивните му умения и особености, и как те рефлектират на способността му за самоконтрол.

Експертизата беше поверена на вещи лица, които вече са присъствали на заседания по делото и имат наблюдения над поведението на Драганов.

Адвокат Иван Петров, който защитава бившия съдийски шеф поиска да присъства на личния преглед, който ще бъде извършен на клиента му. Той се позова на чл. 99 от НПК, според който "защитникът има право да участва във всички действия по разследването с участие на обвиняемия".

Искането му не беше уважено, след като съдия Ставрева посочи, че текстът засяга досъдебното производство, а не съдебното следствие.

Експертизата трябва да бъде готова до 9 юни, за когато беше насрочено следващото заседание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баш батка

    13 0 Отговор
    Споко душвно болен е...и ще му се размине няма да влезне в затвора!

    Коментиран от #6

  • 2 Случаен

    17 1 Отговор
    Аз ако кажа на някой тези слова,не по-малко от 2 години ще лежа в затвора,а сега тоя ще го искарат че е бил в момент на афект,иначе нищо заплашително.Българщина кажи и картинката става ясна.
  • 3 те ми да

    17 0 Отговор
    И после чакайте адекватност и справедливост от съдебната система?
    Ляля Цецка шЪ ги опрай......ама друг път !
  • 4 Кирил Младенов

    1 2 Отговор
    Деловодителката е изпълнила идеално ролята си като кукла на конци. Сега дърпащите конците ще я направят шеф. Ако съдът се върже, дето е съмнително, щом е има такива експертизи. Съдийката е печена.
  • 5 тукашен

    3 0 Отговор
    Не ви трябва изследвания! Симптомът е ясен...има "запек" и то хроничен. Вместо да пилеете пари и бензин, дайте му няколко дози от онова, което кара и питон да повърне антилопа и му направете 1-2 клизми. Само до час ще целува колежката и ще и се кълне във вечна любов... Бас държа!
  • 6 тукашен

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "баш батка":

    Нищо му няма! Има запек, човека и си го изкарва на колежката...вероятно му е отказала... Аз веднага бих го пренасочил в морската пехота този е идеален...псува като каруцар, готов е да изтрепе всичко дето е пред него и само за тюлен става! махайте го от Темида и веднага баретите да го придърпат....този е бижу за тая работа! Ето до какво води сухата храна и само на чисбургери, без супа и яхнийки....
  • 7 КРАВАРЯ

    5 1 Отговор
    МИ ТЯ ПЪК МОЖЕ ДА СИ ГО ЗАСЛУЖАВА, ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК...
  • 8 МарияБългарка

    4 0 Отговор
    Явно чашата му е преляЛа, но дума дупка не прави особено ако е за служебна. Нагледа ли сме се на магистрати и с по фриволно поведение у нас.
  • 9 рес еоод

    1 2 Отговор
    У НАС УМНИТЕ СЧИТАТ ЗА ЛУДИ
  • 10 мършляци

    1 0 Отговор
    Само мърши в съдебната система, затова вони така.