19 Май, 2017 12:05 7 499 26

Шофьор преби жена, одраскала му колата

  • шофьор-
  • катастрофа-
  • побой-
  • жена
Шофьор преби жена, одраскала му колата - 1

43-годишен мъж нападна и нанесе побой на украинска гражданка след лек инцидент на пътя с автомобилите, които двамата управлявали.

Инцидентът е станал в четвъртък около 10.30 ч. в Монтана, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

43-годишният Евгени Г. шофирал „Сеат Толедо”, а 42-годишната украинка Олена Т. управлявала лек автомобил "Мазда" и се движела зад сеата.

Близо до ж.п. прелез, мъжът спрял колата си, а при опита да заобиколи сеата, жената леко го одраскала. Вбесен, Евгени Г. последвал „Маздата” и след като шофьорката спряла недалеч от общинския пазар, я нападнал и й нанесъл побой.

На място били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Олена Т., която живее във Вършец, е транспортирана в монтанската болница, където е настанена в хирургичното отделение. Няма опасност за живота й.

Срещу Евгени Г. е образувано досъдебно производство за хулиганство на пътя. Предвиденото в закона наказание е до 3 години затвор.

P.S.
Българската държава е абдикирала от българските пътища!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол по пътищата.
Прекалено много станаха автонаглеците по българските улици!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боя изгражда

    2 11 Отговор
    той не разгражда
  • 2 кой

    10 5 Отговор
    абе не става много ясно от статията какво точно е станало?!Онази е в болница,ама какво и е?И каква е ситуацията на прелеза?И кой е наглеца в случая???
  • 3 ???

    44 8 Отговор
    Едва ли е така, както го разказвате "леко" "одраскала" и т.н. И защо е избягала след като го е "одраскала" за да се налага да я гони?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гост

    35 10 Отговор
    Щом е предвидено 3г затвор значи влиза за толкова. Той може да й държи сметка, защо не е спряла, ако е усетила, че го е одраскала, но не може да я пребива, да я вкарва в болница и после да плати 200лв и да му дадат условна, или нищо един вид.
  • 6 само бой за тази

    33 5 Отговор
    а защо не е спряла след като "леко го е одраскала"... всички големи тарикати, ами като си нанесъл щети, понеси си и отговорността
  • 7 Jack Bauer

    32 5 Отговор
    Не че защитавам побойника, но украинката реално е избягала от мястото на ПТП за което тя е виновна.

    Коментиран от #12, #14

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гост

    17 6 Отговор
    Ех тия усраинци,вредни вредни ужась.
  • 10 копеле

    10 26 Отговор
    Добре е направил и аз бих я опаткал
  • 11 Tie

    23 3 Отговор
    След като е напуснала мястото на ПТП - записва и се номера и след това се обажда на 112 и се дава описание и ДКН на избягалия ав-л...какво толкова има да се занимава и да си навлича бели на главата, че да бие жена..разбирам да е било с мъж, да е имало спречкване, размяна на реплики, обиди...иди-дойди ама така да се прави - не е редно въпреки всичко!

    Коментиран от #15

  • 12 Иван

    22 5 Отговор

    До коментар #7 от "Jack Bauer":

    Да. Вярно. Въпреки това, мъж да пребие жена - достатъчно достойно...
    Няма оправия в тая държава!
  • 13 име на гост

    39 2 Отговор
    Ако го беше жулнала черна Г класа с поредни номера сигурно щеше да се направи, че не е видял. Ма нали жена е карала, при това с няква утрепана мазда и .......... дай Ганьо да покажем кви сме побойници. Поредният озлобен селяндур на който му е крив света. Как не се е довлякъл още в София ми е чудно?
  • 14 Владислав Димитров

    22 1 Отговор

    До коментар #7 от "Jack Bauer":

    Не, че искам да я оправдавам, но може и да не е усетила, жена е все пак.
  • 15 наивник

    14 4 Отговор

    До коментар #11 от "Tie":

    Това в България 112, полиция, съд ???? Ти сериозно ли???
    И ще пие една студена вода! А тая другия път ще "одраска леко" някой на пешеходна пътека !

    Коментиран от #17

  • 16 goni

    18 8 Отговор
    Жена, колкото и да е виновна не се удря! Камо ли да се бие! За мъжете който им посягат си има точно определено название! На тях по принцип не им става и смятат че могат да докажат мъжествеността си като ги пребиват! Е! Това, ако са мъже!:)

    Коментиран от #26

  • 17 Tie

    12 2 Отговор

    До коментар #15 от "наивник":

    Казвам ти го от личен опит ;)
    Единия път беше преди години и аз бях "виновната" страна след спречкване на пътя с колега-водач (без щети и последици), след няколко часа си ме намериха по регистрационния номер на колата и си давах обяснения в Полицията... разбрахме се там с човека и всичко приключи мирно и кротко! Съвета към от един от полицаите тогава беше - не се занимвай с глупости и простотии да си усложняваш живота излишно...и се оказа адски прав!
    2-рия пример беше лятото на миналата година когато "колега-водач" от малцинствата предизвика леко ПТП с 3 коли и избяга...съобщихме номера/модела и описание на колата и след няколко седмици ни потърсиха заедно с 3-тия участник от Полицията за даване и потвърждение на показанията и оттам обясниха, че са го намерили и задържали и за други прегрешения и ще си носи последствията...
    Така че не е чак толкова зле и безнадеждно положението!

    Коментиран от #21

  • 18 gost

    5 9 Отговор
    Малко и е !!! Да я беше смазал
  • 19 FUCK OF

    9 3 Отговор
    Мъж да бие жена,??? Все пак е недостойно....Този дето се прави на голям бабаит що не посегне на някой равностоен нему...? ...Можеше да се разберат со кротце со благо.....
  • 20 Vasik Atanasova

    9 5 Отговор
    сигурно не му е ставал
    и си го е изкарал на жената
  • 21 Асен

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "Tie":

    Писал си яки глупости - обаждах се преди години на 112 за хулиган на пътя, продиктувах им номера и нищо! Ако не отидеш в районното и там, ако нямаш свой човек, чакай от умрял писмо! А за колегата от малцинствата - те карат коли без прехвърляне, водят се на жени и баби и ще ги хванеш по номера за черния ...

    Коментиран от #24

  • 22 Патето Яки

    3 3 Отговор
    Тъпанар, за някаква си тенекия.

    Коментиран от #23

  • 23 Иво

    3 3 Отговор

    До коментар #22 от "Патето Яки":

    .аси олигофрена дето е тоя! Тъп по цялата глава! Тръгнал да бие жена заради някаква си метална кошница. Като го надраскаш тоя гръмнал Сеат, най-много да стане по-красив. Този народ съвсем откачи.
  • 24 Tie

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Асен":

    Разказвам какво се е случило при мен...не карам никого да вярва в каквото и да е!!! А да се замисли всеки от нас преди да се поддаде на емоциите какво може да причини и какво да си навлече от едно необмислено действие...
  • 25 Гост

    3 0 Отговор
    В никакъв случай не подкрепям този побой, но последната година три пъти оправям надрани брони от пишман шофьори жени! Писна ми вече и се чудя как им дават книжки на тез женоря, освен по втория начин... с подкуп или със св..ки!? Следващия път и на мен може да не ми издържат нервите...
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.