19 Май, 2017 19:54 2 859 7

Мъжът, ритал жена в Бургас, е вменяем, ще го съдят (Видео)

  • спирка-
  • бургас
Мъжът, ритал жена в Бургас, е вменяем, ще го съдят (Видео) - 1
Живко Кючуков

25-годишният Живко Кючуков, който изрита жестоко възрастна жена на автобусна спирка в Бургас, се оказа вменяем.

Това е окончателното заключение от психиатричната експертиза. Мъжът е задържан и му е връчено обвинение. Той ще отговаря за нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди. Ранената от него 72-годишна жена още е в болница със счупена тазобедрена става.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 WWW

    46 0 Отговор
    Счупена тазобедрена става на 72 години трябва да се категоризира като тежка телесна повреда!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ceko

    14 0 Отговор
    Nqma li nqkoi ot borgas da mu pokaje kak se pravi che mi e daleko
  • 4 Константин-Ром

    15 0 Отговор
    Върнете доверието на народа към ДЪРЖАВНИТЕ институций,ПОЛИЦИЯ,СЪД,ПРОКУРАТУРА.Искаме да живеем в найстина правова държава.100 пъти,съм писал в коментарите ,че престъпленията към ЧОВЕКА,трябва да се наказват най сурово за назидание,без значение престъпника какъв е по народност.На този престъпник сега най малко трябва да го вкарат за пет години в затвора,и повярвайте ми че драстично ще намалеят подобни изяви на подобни извратени типове.Хвала на прокуратурата която е повдигнала обвинението срещу този жалък младеж.
  • 5 реалист

    10 1 Отговор
    абе този е българин почертайте бе хора щото ако беше ром щеше да гъмжи от расови коментари
  • 6 Искрен

    5 6 Отговор
    Ако беше циганин ,до сега 100 коментара,ама сега ,само подминавате .
  • 7 случаен

    11 0 Отговор
    Българинът не умее да възпитава децата си. Винаги е готов да лъже и маже в тяхна защита за извършено престъпление, каквото е в случая. Майката на този изрод не се посвени да говори глупости как всяка вечер идвал при нея да си пие лекарствата, защото бил луд и как лекарствата не му действали. Той пък много се страхувал сигурно е бил уверен, че ще му се размине огромната жестокост и наглост пред очите на свидетели да събори в гръб възрастната жена! От страх сигурно още не е станал от леглото! Прекалено търсим отговорност в училището и подценяваме ролята на семейството за възпитанието на децата си. А семейната среда е основата на всяко възпитание! Респектът към възрастните хора също. Тежко и горко на нация, която не уважава възрастните хора, тя е обречена! Престъплението е окачествено като средна телесна повреда. Пожелавам на експертите такава средна телесна повреда! На тази възраст!