25 Май, 2017 11:16 8 443 16

Шокиращо убийство в Люлин за дамска чанта

  • жена-
  • убийства-
  • люлин-
  • убийство

40-годишната е починала, след като е била ударена по главата

Шокиращо убийство в Люлин за дамска чанта - 1

Добре познат на полицията бандит уби жена, за да й вземе дамската чанта.

40-годишната е починала, след като е била ударена по главата. Инцидентът е станал в столичния ж.к. "Люлин" 10 на 20 май около 3 часа след полунощ, уточниха от МВР.

Жената е била настанена за лечение в болница с комоцио и наранявания и на следващия ден е починала.

Нападателят е 24-годишен мъж от Севлиево, който е криминално проявен и осъждан за грабеж.

В ареста е за 72 часа, прокуратурата ще поиска да остане за постоянно "под стража".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Константин-Ром

    20 2 Отговор
    Нали някакъв арабин е нападнал и убил жената,а сега пишат един от севлиево,явно пак някои невинен ще лежи,тъй като не могат да хванат истинския убиец.ЗАДРАВЕЙ БЪЛГАРЙО.
  • 2 иии

    29 0 Отговор
    То пък един шок нищо ново , и преди бил осъждан за грабеж ? сега вече напреднал хем ограбил ,хем убил...Полиция трябва да помоли българи да не се съпротивляват , а направо да дават на бандити каквото си поискат ,щото при съпротива става зле , не дай си боже нараниш нападателя и си в затвора .Сорос и НПО и БХК , няма да излязат в защита на българи ,за това нещо не се плаща..
  • 3 Идеал Стандарт

    25 0 Отговор
    Циганина, който уби Вероника в Търново не беше ли и той Севлиевска издънка? Само да не излезе същия
  • 4 Гого

    21 1 Отговор
    Така е във бананова република България хора с по 30-40 висящи дела са на свобода нали това е мечтата на диктатора от Банкя аверите му да са на свобода!
  • 5 тошо

    27 5 Отговор
    Затова при Тошо имаше белене и всички престъпници бяха там а улиците и хората бяха спокойни,а сега имаме демократични убииства,
  • 6 гост

    14 4 Отговор
    Навремето хората си бяха спокойни, циганите си живееха в покрайнините на селата и градовете като индианци и нямаше такъв терор. Сега във всеки един момент може да очакваш да ти посегнат на теб, на семейството ти или на имота ти понеже те са вече размножени без какъвто и да е контрол и насока. И на всичкото отгоре имат повече права и никакви задължения в обществото, за да не вземат да се почувстват дискиминирани. Сега на децата на тази жена какво да им се обясни? Че заради чантата й са я убили? Утре може заради маратонките да те убият, заради телефона или др. Една нормална държава ще даде отпор на подобни престъпления като дава безкомпромисни присъди на такива индивиди, показно. У нас ще го пуснат след 5г. пак и той понеже нищо друго не знае да прави, а и не иска, пак ще посегне на някой. Затова трябва да им се намира работа на такива, колкото и глупаво да звучи, понеже инак може да прибегнат до рецидив, а нормален човек без работа не би направил подобно престъпление. Един вид това може да пази обществото от тези същества.
  • 7 име на гост

    21 5 Отговор
    Цялата селска утайка се изля в пустата София! Най-отвратителният град в цяла европа. Мръсен, разбит, претъпкан, задръстен и окаян. За последните 20 години поне 100 села се пренесоха у него. То бива смрад и простотия, ма вече не се издържа! Всичко миека и фиека на където и да се завъртиш. Кариеристи готови да умрат от глад ма тука да стоят. Аман вас и цялата ви селска чест!!!

    Коментиран от #9

  • 8 ЕдинОтМногото

    10 0 Отговор
    В тая държава на беззаконието, в която на улицата се разхождат индивиди с по 10 присъди и 20 висящи дела, оправията е само една. Влиза ти в къщата и го гърмиш, ровиш в двора и това е. Да видя дали родата ще дойде да си го издирва...
  • 9 Krasen Kosev

    4 9 Отговор

    До коментар #7 от "име на гост":

    А ти не си от село ? Кое поколение софиянец си ???
  • 10 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    9 2 Отговор
    Евро атлантически ценности...живков бил диктатор кръвожаден..тва ако беше по живково и този беше растрелян сега щеше да има паметник че е репресиран
  • 11 РАМБО

    1 6 Отговор
    До #7
    Един задръстен шоп го хванах в едно село , скъсах му з.....а и сега говори точно като тебе ! Що не дойдеш да те излекувам , така ще те шлайфам , че изобщо няма да ти пука за Шопия !
    А #5 комуниста - нямаше престъпления , нямаше и катастрофи , ама нямаше защото не ги казваха !!!

    Коментиран от #13

  • 12 чичо Гошо

    3 1 Отговор
    Селяните не са проблем , лудите селяни са проблем !
  • 13 София

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "РАМБО":

    Еееееее,селяниноооооооо,гледай да не объркаш Софиянецааааа.......хииииииии
  • 14 Полуношт

    1 2 Отговор
    Неприятен случеи жалко. Всичко ми е ясно само не знам тая жена какво прави в 3 прес ношта на вън за цигари
  • 15 БЪЛГАРИН

    2 0 Отговор
    Люлин,селяни,Севлиево,беззаконие,неграмотност,роми,Бог да пази БЪЛГАРИЯ!
  • 16 БАБА ГЕНА

    0 0 Отговор
    НА ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ,НЕЗАВИСИМО КАКЪВ Е ПО НАРОДНОСТ,ЗАТВОР НЕ САМО 5 ГОДИНИ ,А 50 ГОДИНИ,КАКТО Е В АМЕРИКА .ДА ВИДИМ ДАЛИ И ДРУГИ ЩЕ ПОСЕГНАТ ДА ПРАВЯТ ТАКА.ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО,КОЕТО МИ ХАРЕСВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА.